foto

Martin Hawkins

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Mrs. Brown's Boys D'Movie
Naše dovolená a jiné pohromy
2012 Just Around the Corner (TV film)
2007 You Can Choose Your Friends (TV film)
2006 The Only Boy for Me (TV film)
1989 Giovanna d'Arco (TV film)

TV seriály

2019 Dad's Army: The Lost Episodes (TV seriál)
Under Fire (E03)
A Stripe for Frazer (E02)
The Loneliness of the Long Distance Walker (E01)
2017 Porridge (TV seriál)
2016 Traceyino mimořádné zpravodajství (TV seriál)
2015 Ballot Monkeys (TV seriál)
Bratrství (TV seriál)
Dad (E08)
Work (E07)
Pregnant (E06)
další epizody (6)
2014 Mountain Goats (TV seriál)
Derek (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (7)
2013 Derek (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2011 Life's Too Short (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2009 PhoneShop (TV seriál)
Reggie Perrin (TV seriál)
2008 Parents of the Band (TV seriál)
Teenage Kicks (TV seriál)
2007 Armstrong a Miller (TV seriál)
Outnumbered (TV seriál)
Peter Serafinowicz Show, The (TV seriál)
Komparz (TV seriál)
Komparz - speciální vydání 2007 (S02E07)
2006 Man to Man with Dean Learner (TV seriál)
Snuff Box (TV seriál)
Komparz (TV seriál)
Jonathan Ross (S02E06)
Sir Ian McKellen (S02E05)
Chris Martin (S02E04)
další epizody (6)
2005 Komparz (TV seriál)
Patrick Stewart (S01E06)
Samuel L. Jackson (S01E05)
Les Dennis (S01E04)
další epizody (6)
The Green Green Grass (TV seriál)
2004 Garth Marenghi: Nemocnice na kraji světa (TV seriál)
Plíživý brčál z pobřeží Shuggothu (E06)
Na počátku bylo nebylo (E01)
Nighty Night (TV seriál)
Smoking Room, The (TV seriál)
2001 Bedtime (TV seriál)
Spaced (TV seriál)
Mettle (S02E03)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Brothers and Sisters (TV seriál)
1989 Challenge Anneka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace