Reklama

Reklama

Školní úkol

Krátkometrážní
Československo, 1935, 3 min

Obsahy(1)

Film je součástí a byl vydán na DVD s názvem Pod značkou Baťa. Kluk si neví rady se slohovou úlohou na téma jaro. Ani jeho otce nic nenapadá. Pak však přijde matka s novými botami pro syna za pouhých 59 korun. Syn napíše do sešitu, že u Bati mají nové modely obuvi. Dámské střevíčky jsou v cenách od 29 do 79 korun. Reklama na Baťovu obuv. NFA archivuje německou verzi (o délce 131 metrů) a Filmové studio Zlín českou verzi (97, 1 metrů). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nejroztomilejší reklama fy Baťa široko daleko. František Paul měl sice řešit zajímavý úkol se zajícem a se psem až ve filmu Jarka a Věra, ale nyní díky přítomnosti atraktivní Jiřiny Štěpničkové pomohl jejich dítku ke skutečně kvalitnímu domácímu úkolu. A my víme, že nejdražší jarní boty pořídíme za 79 korun československých. ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Ono se to těžko může hodnotit výš, když to bylo všechno baťovská propaganda. Jen by mě zajímalo která maminka si ve skutečném životě za první republiky mohla dovolit tak krásné boty. To už jde asi trochu mimo ne? :D ()

Reklama

Reklama