Reklama

Reklama

The Gravedancers

  • Slovensko Tanec s mŕtvymi
Trailer

Obsahy(1)

Po prepitej noci na počesť náhle zosnulého priateľa sú Ellison, Harris, a Kira prenasledovaní duchmi detského pyromana, vraha, ktorý zabíjal sekerou a násilníka. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Dominic Purcell si nechal narásť vlasy a odbehol si v čase slávy Prison Breaku natočiť nenápadný horor Tanec s Mŕtvymi...vyhodil som drsný akcent, vyzerá s tými vlasmi ako ehm...a prizval si aj Tcheky Karya...a spolu z toho vznikol...dosť zaujímavý horor...koncept je jednoduchý a celkom fajn...exorcizmus je na inom leveli a Emily má krásnu tvár...oplatí sa určite vidieť v rámci duchárskych filmov značné oživenie ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Když už utekl z vězení, tak začal Bručell tančit čaču na hrobech a jak to dopadlo ? Musím říct, že vcelku se film povedl. Zajímavý příběh o kletbě, duších a třech kamarádech, kteří tančili na špatných hrobech a ještě dlouho budou zpytovat svědomí. Mrazivá atmosféra, průměrné lekací scény a Bručell. Jsem spokojen. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Chválim drsné poňatie a nápad s duchmi zosnulých psychopatov, ktorí si zo záhrobia prišli vybaviť účty s trojicou "gravedancerov" sa mi tiež páčil. Dej tu postupne pekne vygraduje a záverečné minúty sú jedna nepretržitá hororová nálož, škoda ale toho, že najmä vo finále sa citeľne prejaví nízky rozpočet filmu a najdôležitejšie scény sú tak nechutne digitálne. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Ježiš to zase byla píčovina jak svině. Ano je to nízkorozpočťák ale i ten jde snad udělat tak aby to byla aspoň trochu zábava a ne se hodinu a půl plácat ve sračkách s maximálně nesympatickejma hercema kde tomu korunu dává hlavně debilní manželka která je od začátku filmu připosraná JEŽIŠ JÁ SE BOJIM KLEPE SE NÁM VODOVOD, pak se rázem změní v drsoně POJĎ VEN A ROZBIJU TI DRŽKU TY KRÁVO aby se nakonec zase vrátila do její normální polohy UÁÁÁÁ HOLÝ ŠIIIIIIIIIIIIT HÉÉÉÉÉÉÉÉLP. Vepřová hlava z Útěku z vězení měla radši zůstat zavřená v base. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Už mě to ani nebaví psát, pořád mám s podobnými filmy stejný problém - zatímco začátek neukazuje žádné nestvůry a je docela zajímavý, jak začnou řádit efekty, jde všechno do kytek. Vrcholem je pak samozřejmě závěr (nebudu spoilerovat).. Uf. Jinak by to byl poměrně solidní horor, takhle jsou to slabší 2 hvězdy. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Mužom rozprávajúcim sa s Kirou (Josie Maran), keď sa prebúdza, je scenárista filmu Brad Keene. (beso74)
  • Po prvej nie príliš vydarenej scéne s mačkou - poškriabala Clare Kramer (Allison Mitchell) - boli zvyšné scény s ňou vyškrtnuté. (beso74)
  • Pôvodne bol film plánovaný ako trilógia. (beso74)

Reklama

Reklama