Reklama

Reklama

Eikjú kazoku

  • Japonsko 永久家族 (více)

Obsahy(1)

Otec Ben má se svou manželkou čtyři děti: dvě dcery a dva syny. Tedy to si alespoň myslí. Ve skutečnosti byla totiž "rodina" vytvořena po brainwashingu z vybraných odpadlíků společnosti. Rodina má sloužit především věděckým účelům, ale jako dodatečný zdroj příjmů je jejich život přenášen i veřejnou TV (to vše se dozvíte již v úvodních titulcích). Jejich nerušená existence končí ve chvíli, kdy se ucpe záchod. (yenn)

(více)

Diskuze

Subjektiv

Subjektiv (hodnocení, recenze)

Inu, leckdy mi to trvá než si zapamatuji všechna jména. A Eternal Family mi toho času moc nedává. Zdejší postavy si pamatuji spíš vizuálně a skrze jejich činy.

yenn

yenn (hodnocení, recenze)

Subjektiv: Na jména mám špatnou paměť, takže když ty si jím nejseš jist pár dní po zhlédnutí, já si ho po čtyřech měsících samozřejmě nepamatuji:-) Ale jinak souhlas - všichni "sourozenci" jsou povedení.

Subjektiv

Subjektiv (hodnocení, recenze)

Všechna děcka samozřejmě a mezi nimi taky hlavně Sae. Na druhou stranu Sasukeho násilná povaha se mi též líbila, velmi mě pobavila jeho praktická ukázka toho, jak vypadá "Shooting Star". Byl to Sasuke, že jo? Doufám, že si nepletu jména.

Reklama

Reklama