foto

Kappei Jamaguči

  • nar. 23.5.1965 (55 let)
    Fukuoka, Fukuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gekidžóban One Piece STAMPEDE
2018 Peace Maker Kurogane – Júmei
Peace Maker Kurogane – Omou miči
2017 One Piece: Episode of East Blue – Luffy to 4 nin no nakama no daibóken
2016 Meitantei Conan: Episode one – Čiisaku natta meitantei (TV film)
One Piece Film Gold
One Piece Film: Gold Episode 0 - 711 ver.
2015 One Piece: Adventure of Nebulandia (TV film)
2014 Edogawa Conan šissó džiken: Šidžó saiaku no fucukakan (TV film)
2013 Aura
Gekijōban Hunter x Hunter: Phantom Rouge
2012 Meitantei Conan Bonus File: Fantasista no Hana
One Piece Film Z
Persona 4 The Animation: The Factor of Hope
2011 ONE PIECE 3D Mugiwara čeisu
Ranma ½ (TV film)
Šimanču Mirika (TV film)
2010 Koi Sento
2009 One Piece Film: Strong World
2008 Death note: Následník (TV film)
Inujaša: Kuroi Tessaiga
Meitantei Conan Magic File 2: Kudó Šin'iči nazo no kabe to kuro Lab džiken
Meitantei Conan: Džošikósei tantei Suzuki Sonoko no džikenbo
Urusei jacura: The šógaibucu suiei taikai
2007 Death Note: R – Genši suru kami (TV film)
One Piece: Episode of Alabaster – Sabaku no ódžo to kaizokutači
2006 Angel`s Feather
Eiga Futari wa Precure Splash Star: Tick Tack kiki ippacu!
Meitantei Conan: Kieta daija o oe! Conan & Heidži VS Kid!
2005 Ašita genki ni náre!: Hanbun no sacumaimo
2004 Dead Leaves
DearS: OVA
Inujaša: Guren no hóraidžima
Inuyasha - Meguri au mae no unmei koiuta (TV film)
Meitantei Conan: Conan to Kid to Crystal Mother
One Piece: Norowareta seiken
2003 Inujaša: Tenka hadó no ken
2002 Bonobono: Kumomo no ki no koto
Inuyasha - Kagami no naka no mugenjō
Meitantei Conan: Rokudžúnin no jógiša!?
2001 Inuyasha - Toki o koeru omoi
2000 One piece the movie: Kaisokuou ni ore wa naru
Reinó tantei Miko: Phantom Hunter Miko
1999 Aojama Góšó tanpenšú
Aojama Góšó tanpenšú 2
Inuki Kanako zekkjó Collection: Gakkó ga kowai!
1998 Jókoso Lodoss tó e!
1997 Jungle de ikó!
Jungle taitei
1996 Can Can Bunny Extra
Dragon Quest recuden: Roto no monšó
Gokindžo monogatari
Kindaiči šónen no džikenbo
Pipi: Tobenai hotaru
Ultraman: Čó tóši gekiden – Suisei sendžin Cuifon tódžó
1995 Injū seisen: Twin Angels
Ranma ½ SUPER
Visionary
Zukkoke sanningumi: Kusunoki jašiki no Guruguru-sama (TV film)
1994 Crows
Giant Robo Gaiden Ginrei
Kókó butóden Crows 2
Osakana wa ami no naka
Ranma 1/2: Čó musabecu Kessen! Ranma team VS Densecu no hó'ó
Saitama bósó saizensen flag! Šinimonogurui no seišun!!
Šippú! Iron Leaguer: Silver no hata no moto ni
1993 Aoi kioku: Manmó kaitaku to šónentači
Dorami-čan: Hello kjórjú Kids!!
Hyper Future Vision GUNNM
1992 Boyfriend (TV film)
Dragon slayer eijú densecu: Ódži no tabidači
Ranma ½: Kessen Tōgenkyō! Hanayome o torimodose!!
Tokyo Babylon
Tottoi
Čibi neko Tom no daibóken: Čikjú o sukue! Nakamatači (TV film)
1991 CB Chara Nagai Gó World
Inferious wakusei senši gaiden: Condition Green
Kóha Gindžiró
Ranma ½: Chūgoku Nekonron daikessen! Okite yaburi no gekitō hen!!
Samurider: Nazo no tenkósei
Slow Step
1990 Rjokunohara Labyrinth
1989 Doručovací služba čarodějky Kiki
1986 Lyon densecu Flair
1961 Ojocugi hacudóčú

TV seriály

2020 Itai no wa ija nano de bógjorjoku ni kjokufuri šitai to omoimasu. (TV seriál)
2019 Detektiv Conan (TV seriál)
Noroi no hōseki borujia no namida (Zenpen) (E946)
Ī ne. No daishō (Kōhen) (E945)
Ī ne. No daishō (Zenpen) (E944)
další epizody (20)
2018 Gegege no Kitaró (TV seriál)
Nobunaga no šinobi: Anegawa Išijama hen (TV seriál)
Radiant (TV seriál)
Super Dragon Ball Heroes (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Kokoro no Komotta Sutorappu (Kōhen) (E926)
Kokoro no Komotta Sutorappu (Zenpen) (E925)
Mikan-batake ni Hi wa Shizumu (E924)
další epizody (40)
2017 Kjókai no Rinne (TV seriál)
Makeruna!! Aku no gundan! (TV seriál)
Shinseiki Duel Masters Flash (TV seriál)
Čarodějova nevěsta (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Nazotoki wa Kissa Poirot de (Kōhen) (E886)
Nazotoki wa Kissa Poirot de (Zenpen) (E885)
Ehon Kara Tobidasu Bakudanma (Kōhen) (E884)
další epizody (42)
2016 Dóbucu sentai džúódžá (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Tantei-dan wa Yabu no Naka (Kōhen) (E844)
Tantei-dan wa Yabu no Naka (Zenpen) (E843)
Doraibu Dēto no Wakaremichi (E842)
další epizody (41)
2015 Durarara!!×2 (TV seriál)
Kjókai no Rinne (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Hi-no-Yōjin no Otoshiana (E803)
Tottori Sakyū Misuterī Tsuā (Tottori-hen) (E802)
Tottori Sakyū Misuterī Tsuā (Kurayoshi-hen) (E801)
další epizody (41)
2014 Magi: Sinbad no Bóken (TV seriál)
Magic Kaito 1412 (TV seriál)
Mahó šódžo taisen (TV seriál)
Persona 4: The Golden Animation (TV seriál)
Space☆Dandy (TV seriál)
Čóbakurecu idžigen menko Battle: Gigant Shooter Cukasa (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Kaga Hyakumangoku Misuterītsuā (Kaga-hen) (E762)
Kaga Hyakumangoku Misuterītsuā (Kanazawa-hen) (E761)
Igai na Kekka no Ren'ai Shōsetsu (Kōhen) (E760)
další epizody (39)
2013 Detektiv Conan (TV seriál)
Amaku tsumetai takkyūbin(Kōhen) (E723)
Amaku Tsumetai Takkyūbin(Zenpen) (E722)
Hi to Mizu no Misuterītsuā(Kumamotohen) (E721)
další epizody (43)
2012 Detektiv Conan (TV seriál)
Saboten Kyou Sou Kyoku (E680)
Nagasaki Misuterī Gekijō (Gendai-hen) (E679)
Nagasaki Misuterī Gekijō (Bakumatsu-hen) (E678)
další epizody (39)
2011 Persona 4 The Animation (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Hachimai no Sukecchi Kioku no Tabi (Kurashiki hen) (E641)
Hachimai no Sukecchi Kioku no Tabi (Okayama hen) (E640)
Momiji Goten de Nazo o Toku (Kōhen) (E639)
další epizody (40)
2010 Inuyasha Kanketsu-hen (TV seriál)
Ashita e (E26)
Todokanu Omoi (E25)
Naraku Hakanaki Nozomi (E24)
další epizody (13)
Detektiv Conan (TV seriál)
Kappa ga mi ta Yume (Kōhen) (E601)
Kappa ga mi ta Yume (Zenpen) (E600)
Seiginomikata (E599)
další epizody (40)
2009 Inuyasha Kanketsu-hen (TV seriál)
Kanzen na Meidō (E13)
Sango no Omoi, Miroku no Kakugo (E12)
Kanna no Bohyō (E11)
další epizody (13)
Pandora Hearts (TV seriál)
Stitch!: Itazura Alien no daibóken (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Shibou no Yakata, Akai Kabe (Sorajou no Kei) (E561)
Shibou no Yakata, Akai Kabe (Shiseru Koumei) (E560)
Shibou no Yakata, Akai Kabe (Shouchuu no Mono) (E559)
další epizody (41)
2008 Ikuze! Gen-san (TV seriál)
Neo Angelique Abyss (TV seriál)
Neo Angelique Abyss: Second Age (TV seriál)
One Outs (TV seriál)
Stitch! (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Wain Reddo no Kokuhatsu (E520)
Meiji Ishin Mystery Tour (Kaidokuhen) (E519)
Meiji Ishin Mystery Tour (Tansakuhen) (E518)
další epizody (30)
2007 Baccano! (TV seriál)
Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Obnova (E26)
Ticho (E25)
Oživení (E24)
další epizody (14)
Detektiv Conan (TV seriál)
Hattori Heiji vs Kudō Shinichi! Gerende no Suiri Taiketsu (E490)
Hotei no Taiketsu 3 Mokugekisha wa Kensatsukan (E489)
Terebikyoku no Akuma (E488)
další epizody (31)
2006 Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Láska (E12)
Napadení (E11)
Pochyby (E10)
další epizody (11)
Futari wa Precure: Splash Star (TV seriál)
Kiba (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Kaijin Gachigachi Kisoku Otoko (E459)
Sonoko no Akai Hankachi (Kōhen) (E458)
Sonoko no Akai Hankachi (Zenpen) (E457)
další epizody (35)
2005 Akuei to Gaččinpo: Tenkomori (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Eyeshield 21 (TV seriál)
Paradise Kiss (TV seriál)
Ueki no hósoku (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Piero kara no Shashin Meeru (E424)
Tantei-dan to Aomushi Yon-kyoudai (E423)
Ichou Iro no Hatsukoi (Kōhen) (E422)
další epizody (41)
2004 DearS (TV seriál)
Futari wa Precure (TV seriál)
Sensei no odžikan: Doki doki school hours (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
Futari no Kizuna - Šikon no Kakera o Cukae! (Kóhen) (E167)
Futari no Kizuna - Šikon no Kakera o Cukae! (Zenpen) (E166)
Naraku o Taosu Saidai no Tegakari (E165)
další epizody (31)
Detektiv Conan (TV seriál)
Koushien no Kiseki! Mienai Akuma ni Makezu Kirai (E383)
Docchi no Suiri Shō (Kōhen) (E382)
Docchi no Suiri Shō (Zenpen) (E381)
další epizody (39)
2003 Astro Boy (TV seriál)
Kaleido Star (TV seriál)
Mouse (TV seriál)
Papuwa (TV seriál)
Peace Maker Kurogane (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
Seššómaru to Kóga Kiken Sógú (E99)
Dókucu ni wa Kikjó to Kagome no Futari Dake (E98)
Kaette Konai Kirara (E97)
další epizody (41)
Detektiv Conan (TV seriál)
Konbini no Otoshiana (Kouhen) (E344)
Konbini no Otoshiana (Zenpen) (E343)
Hausutenbosu no Hanayome (E342)
další epizody (41)
2002 Hanada šónenši (TV seriál)
Weiß Kreuz Glühen (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
Šikon no Tama o Cukuru Mono (Kóhen) (E95)
Šikon no Tama o Cukuru Mono (Zenpen) (E94)
Šucubocu Suru Nazo no Sukebe Hóši (E93)
další epizody (40)
Detektiv Conan (TV seriál)
Modotte Kita Higaisha (E303)
Akui to Seija no Koushin (Kōhen) (E302)
Akui to Seija no Koushin (Zenpen) (E301)
další epizody (41)
2001 Indžú gakuen La Blue Girl: Fukkacu hen (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
Iši no Hana to Šippó no Hacukoi (E55)
Tessaiga no Ógi - Bakurjúha (E54)
Čiči no Šukuteki - Rjúkocusei (E53)
další epizody (45)
Detektiv Conan (TV seriál)
Yuki no Yoru no Kyoufu Densetsu (Kōhen) (E262)
Yuki no Yoru no Kyoufu Densetsu (Zenpen) (E261)
Yureru Resutoran (E260)
další epizody (44)
2000 Gravitation (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
Jótó Gekitocu! Raigekidžin tai Tessaiga!! (E10)
Šippó Tódžó! Raidžú Kjódai Hiten Manten!! (E09)
Tono Jókai Cukumo no Gama (E08)
další epizody (10)
Detektiv Conan (TV seriál)
Fuuin-sareta Megure no Himitsu (Kōhen) (E218)
Fuuin-sareta Megure no Himitsu (Zenpen) (E217)
Bei Obu Ribenji (Kōhen) (E216)
další epizody (45)
1999 Aesop World (TV seriál)
Betterman (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Yomigaeru Shi no Dengon (Kōhen) (E173)
Yomigaeru Shi no Dengon (Zenpen) (E172)
Kurayami no Naka no Shikaku (Kōhen) (E171)
další epizody (45)
1998 Bomberman B-Daman Bakugaiden (TV seriál)
Kovboj Bebop: Lovec odměn (TV seriál)
Mahó no stage Fancy Lala (TV seriál)
Takojaki Mantman (TV seriál)
Tocugeki! Papparatai (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Meitōgeika Satsujin Jiken (Kōhen) (E99)
Meitōgeika Satsujin Jiken (Zenpen) (E98)
Wakare no Wain Satsujin Jiken (E97)
další epizody (43)
1997 CLAMP Gakuen tanteidan (TV seriál)
Eikjú kazoku (TV seriál)
Ninpen Manmaru (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Sukii Rojji Satsujin Jiken (Kōhen) (E85)
Sukii Rojji Satsujin Jiken (Zenpen) (E84)
Sōgōbyōin Satsujin Jiken (E83)
další epizody (43)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Karaoke Bokkusu Satsujin Jiken (E42)
Yūshōki Kirisaki Jiken (E41)
Shisanka Reijō Satsujin Jiken (Kōhen) (E40)
další epizody (42)
1995 Kišin dódži Zenki (TV seriál)
Kúsó kagaku sekai Gulliver Boy (TV seriál)
1994 Kidó butóden G Gundam (TV seriál)
Ranma ½ Special (TV seriál)
Red Baron (TV seriál)
1993 Jungle no ódža Tá-čan (TV seriál)
Miracle Girls (TV seriál)
Ranma ½ OAV (TV seriál)
Šippú! Iron Leaguer (TV seriál)
1992 Cooking Papa (TV seriál)
Giant Robo The Animation: Čikjú ga seiši suru hi (TV seriál)
Super Zugan (TV seriál)
Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
Kibun Shidai no Hissatsuwaza - Kō (E124)
Kibun Shidai no Hissatsuwaza - Zen (E123)
Meiwaku! Rokunin no Happōsai (E122)
další epizody (19)
1991 Mórjó senki Madara (TV seriál)
Oh! My Konbu (TV seriál)
Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
Higan! Futsū no Otoko ni Modoritai (E99)
Furinkan Kōkō, Kage no Don Tōjō (E98)
Ranma wa Hetakuso? Kakutō Shodō (E97)
další epizody (48)
1990 1+2=Paradise (TV seriál)
Cat ninden Teyandee (TV seriál)
Karakuri kengó den: Musaši Lord (TV seriál)
Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
Omote ni Deyagare! (E57)
Osorubeki Shindeshi Arawaru (E56)
Fukeyo Kaze! Seishun wa Nekketsuda (E55)
další epizody (48)
1989 Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
P-chan Bakuhatsu! Ai no Mizubashira (E09)
Kikiippatsu! Shiryō no Bonodori (E08)
Sarawareta P-chan (E07)
další epizody (9)
Ranma ½ (TV seriál)
Ore wa Otoko da! Ranma Chūgoku e Kaeru? (E18)
Ranma Daisuki! Sayonara wa Iwanaide!! (E17)
Shanpū no Hangeki! Hissatsu Shiatsu Kobushi wa Mukuro mo Kokoro mo Ubau (E16)
další epizody (18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky