foto

Kappei Jamaguči

  • nar. 23.5.1965 (54 let)
    Fukuoka, Fukuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Peace Maker Kurogane – Júmei
Peace Maker Kurogane – Omou miči
2017 One Piece: Episode of East Blue – Luffy to 4 nin no nakama no daibóken
2016 One Piece Film Gold
One Piece Film: Gold Episode 0 - 711 ver.
2015 Meitantei Conan: Episode one – Čiisaku natta meitantei (TV film)
One Piece: Adventure of Nebulandia (TV film)
2014 Edogawa Conan šissó džiken: Šidžó saiaku no fucukakan (TV film)
Magi: Sinbad no Bóken
2013 Aura
Gekijōban Hunter x Hunter: Phantom Rouge
2012 Meitantei Conan Bonus File: Fantasista no Hana
One Piece Film Z
Persona 4 The Animation: The Factor of Hope
2011 ONE PIECE 3D Mugiwara čeisu
Ranma ½ (TV film)
Šimanču Mirika (TV film)
2010 Koi Sento
2009 One Piece Film: Strong World
2008 Death note: Následník (TV film)
Inujaša: Kuroi Tessaiga
Meitantei Conan Magic File 2: Kudó Šin'iči nazo no kabe to kuro Lab džiken
Meitantei Conan: Džošikósei tantei Suzuki Sonoko no džikenbo
Urusei jacura: The šógaibucu suiei taikai
2007 Death Note: R – Genši suru kami (TV film)
One Piece: Episode of Alabaster – Sabaku no ódžo to kaizokutači
2006 Angel`s Feather
Eiga Futari wa Precure Splash Star: Tick Tack kiki ippacu!
Meitantei Conan: Kieta daija o oe! Conan & Heidži VS Kid!
2005 Ašita genki ni náre!: Hanbun no sacumaimo
2004 Dead Leaves
DearS: OVA
Inujaša: Guren no hóraidžima
Inuyasha - Meguri au mae no unmei koiuta (TV film)
Meitantei Conan: Conan to Kid to Crystal Mother
One Piece: Norowareta seiken
2003 Inujaša: Tenka hadó no ken
2002 Bonobono: Kumomo no ki no koto
Inuyasha - Kagami no naka no mugenjō
Meitantei Conan: Rokudžúnin no jógiša!?
2001 Inuyasha - Toki o koeru omoi
2000 One piece the movie: Kaisokuou ni ore wa naru
Reinó tantei Miko: Phantom Hunter Miko
1999 Aojama Góšó tanpenšú
Aojama Góšó tanpenšú 2
Inuki Kanako zekkjó Collection: Gakkó ga kowai!
1998 Jókoso Lodoss tó e!
1997 Jungle de ikó!
Jungle taitei
1996 Can Can Bunny Extra
Dragon Quest recuden: Roto no monšó
Gokindžo monogatari
Kindaiči šónen no džikenbo
Pipi: Tobenai hotaru
Ultraman: Čó tóši gekiden – Suisei sendžin Cuifon tódžó
1995 Injū seisen: Twin Angels
Ranma ½ SUPER
Visionary
Zukkoke sanningumi: Kusunoki jašiki no Guruguru-sama (TV film)
1994 Crows
Giant Robo Gaiden Ginrei
Kókó butóden Crows 2
Osakana wa ami no naka
Ranma 1/2: Čó musabecu Kessen! Ranma team VS Densecu no hó'ó
Saitama bósó saizensen flag! Šinimonogurui no seišun!!
Šippú! Iron Leaguer: Silver no hata no moto ni
1993 Aoi kioku: Manmó kaitaku to šónentači
Dorami-čan: Hello kjórjú Kids!!
Hyper Future Vision GUNNM
1992 Boyfriend (TV film)
Dragon slayer eijú densecu: Ódži no tabidači
Giant Robo The Animation: Čikjú ga seiši suru hi
Ranma ½: Kessen Tōgenkyō! Hanayome o torimodose!!
Tokyo Babylon
Tottoi
Čibi neko Tom no daibóken: Čikjú o sukue! Nakamatači (TV film)
1991 CB Chara Nagai Gó World
Inferious wakusei senši gaiden: Condition Green
Kóha Gindžiró
Ranma ½: Chūgoku Nekonron daikessen! Okite yaburi no gekitō hen!!
Samurider: Nazo no tenkósei
Slow Step
1990 Rjokunohara Labyrinth
1989 Doručovací služba čarodějky Kiki
1986 Lyon densecu Flair
1961 Ojocugi hacudóčú

TV seriály

2019 Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 946 (E946)
Epizoda 945 (E945)
Epizoda 944 (E944)
další epizody (20)
2018 Gegege no Kitaró (TV seriál)
Nobunaga no šinobi: Anegawa Išijama hen (TV seriál)
Radiant (TV seriál)
Super Dragon Ball Heroes (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 926 (E926)
Epizoda 925 (E925)
Epizoda 924 (E924)
další epizody (40)
2017 Kjókai no Rinne (TV seriál)
Makeruna!! Aku no gundan! (TV seriál)
Shinseiki Duel Masters Flash (TV seriál)
Čarodějova nevěsta (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 886 (E886)
Epizoda 885 (E885)
Epizoda 884 (E884)
další epizody (42)
2016 Durarara!!×2: Kecu (TV seriál)
Dóbucu sentai džúódžá (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 844 (E844)
Epizoda 843 (E843)
Epizoda 842 (E842)
další epizody (41)
2015 Durarara!!×2: Ten (TV seriál)
Durarara!!×2: Šó (TV seriál)
Kjókai no Rinne (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 803 (E803)
Epizoda 802 (E802)
Epizoda 801 (E801)
další epizody (41)
2014 Magic Kaito 1412 (TV seriál)
Mahó šódžo taisen (TV seriál)
Persona 4: The Golden Animation (TV seriál)
Space☆Dandy (TV seriál)
Čóbakurecu idžigen menko Battle: Gigant Shooter Cukasa (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 762 (E762)
Epizoda 761 (E761)
Epizoda 760 (E760)
další epizody (39)
2013 Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 723 (E723)
Epizoda 722 (E722)
Epizoda 721 (E721)
další epizody (43)
2012 Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 680 (E680)
Epizoda 679 (E679)
Epizoda 678 (E678)
další epizody (39)
2011 Persona 4 The Animation (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 641 (E641)
Epizoda 640 (E640)
Epizoda 639 (E639)
další epizody (40)
2010 Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 601 (E601)
Epizoda 600 (E600)
Epizoda 599 (E599)
další epizody (40)
2009 Inuyasha Kanketsu-hen (TV seriál)
Pandora Hearts (TV seriál)
Stitch!: Itazura Alien no daibóken (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 561 (E561)
Epizoda 560 (E560)
Epizoda 559 (E559)
další epizody (41)
2008 Ikuze! Gen-san (TV seriál)
Neo Angelique Abyss (TV seriál)
Neo Angelique Abyss: Second Age (TV seriál)
One Outs (TV seriál)
Stitch! (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 520 (E520)
Epizoda 519 (E519)
Epizoda 518 (E518)
další epizody (30)
2007 Baccano! (TV seriál)
Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Saisei (E26)
Činmoku (E25)
Fukkacu (E24)
další epizody (14)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 490 (E490)
Epizoda 489 (E489)
Epizoda 488 (E488)
další epizody (31)
2006 Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Koigokoro (E12)
Tocunjú (E11)
Giwaku (E10)
další epizody (11)
Futari wa Precure: Splash Star (TV seriál)
Kiba (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 459 (E459)
Epizoda 458 (E458)
Epizoda 457 (E457)
další epizody (35)
2005 Akuei to Gaččinpo: Tenkomori (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Eyeshield 21 (TV seriál)
Paradise Kiss (TV seriál)
Ueki no hósoku (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 424 (E424)
Epizoda 423 (E423)
Epizoda 422 (E422)
další epizody (41)
2004 DearS (TV seriál)
Futari wa Precure (TV seriál)
Sensei no odžikan: Doki doki school hours (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
Futari no Kizuna - Shikon no Kakera o Tsukae! Kōhen (E167)
Futari no Kizuna - Shikon no Kakera o Tsukae! Zenpen (E166)
Naraku o Taosu Saidai no Tegakari (E165)
další epizody (31)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 383 (E383)
Epizoda 382 (E382)
Epizoda 381 (E381)
další epizody (39)
2003 Astro Boy (TV seriál)
Kaleido Star (TV seriál)
Mouse (TV seriál)
Papuwa (TV seriál)
Peace Maker Kurogane (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
Sesshōmaru to Kōga Kiken Sōgū (E99)
Dōkutsu ni wa Kikyō to Kagome no Futari Dake (E98)
Kaette Konai Kirara (E97)
další epizody (41)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 344 (E344)
Epizoda 343 (E343)
Epizoda 342 (E342)
další epizody (41)
2002 Hanada šónenši (TV seriál)
Weiß Kreuz Glühen (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
Shikon no Tama o Tsukuru Mono (Kōhen) (E95)
Shikon no Tama o Tsukuru Mono (Zenpen) (E94)
Shutsubotsu Suru Nazo no Sukebe Hōshi (E93)
další epizody (40)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 303 (E303)
Epizoda 302 (E302)
Epizoda 301 (E301)
další epizody (41)
2001 Indžú gakuen La Blue Girl: Fukkacu hen (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
Ishi no Hana to Shippō no Hatsukoi (E55)
Tessaiga no Ougi - Bakuryūha (E54)
Chichi no Shukuteki - Ryūkotsusei (E53)
další epizody (45)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 262 (E262)
Epizoda 261 (E261)
Epizoda 260 (E260)
další epizody (44)
2000 Gravitation (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
Yōtō Gekitotsu! Raigekijin tai Tessaiga (E10)
Shippō Tōjō! Raijū Kyōdai Hiten Manten (E09)
Tono Yōkai Tsukumo no Gama (E08)
další epizody (10)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 218 (E218)
Epizoda 217 (E217)
Epizoda 216 (E216)
další epizody (45)
1999 Aesop World (TV seriál)
Betterman (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 173 (E173)
Epizoda 172 (E172)
Epizoda 171 (E171)
další epizody (45)
1998 Bomberman B-Daman Bakugaiden (TV seriál)
Kovboj Bebop: Lovec odměn (TV seriál)
Mahó no stage Fancy Lala (TV seriál)
Takojaki Mantman (TV seriál)
Tocugeki! Papparatai (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Meitōgeika Satsujin Jiken (Kōhen) (E99)
Meitōgeika Satsujin Jiken (Zenpen) (E98)
Wakare no Wain Satsujin Jiken (E97)
další epizody (43)
1997 CLAMP Gakuen tanteidan (TV seriál)
Eikjú kazoku (TV seriál)
Ninpen Manmaru (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Sukii Rojji Satsujin Jiken (Kōhen) (E85)
Sukii Rojji Satsujin Jiken (Zenpen) (E84)
Sōgōbyōin Satsujin Jiken (E83)
další epizody (43)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Karaoke Bokkusu Satsujin Jiken (E42)
Yūshōki Kirisaki Jiken (E41)
Shisanka Reijō Satsujin Jiken (Kōhen) (E40)
další epizody (42)
1995 Kišin dódži Zenki (TV seriál)
Kúsó kagaku sekai Gulliver Boy (TV seriál)
1994 Kidó butóden G Gundam (TV seriál)
Ranma ½ Special (TV seriál)
Red Baron (TV seriál)
1993 Jungle no ódža Tá-čan (TV seriál)
Miracle Girls (TV seriál)
Ranma ½ OAV (TV seriál)
Šippú! Iron Leaguer (TV seriál)
1992 Cooking Papa (TV seriál)
Super Zugan (TV seriál)
Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
Episode 124 (E124)
Episode 123 (E123)
Episode 122 (E122)
další epizody (19)
1991 Mórjó senki Madara (TV seriál)
Oh! My Konbu (TV seriál)
Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
Episode 99 (E99)
Episode 98 (E98)
Episode 97 (E97)
další epizody (48)
1990 1+2=Paradise (TV seriál)
Cat ninden Teyandee (TV seriál)
Karakuri kengó den: Musaši Lord (TV seriál)
Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
Episode 57 (E57)
Episode 56 (E56)
Episode 55 (E55)
další epizody (48)
1989 Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
P-chan Bakuhatsu! Ai no Mizubashira (E09)
Kikiippatsu! Shiryō no Bonodori (E08)
Sarawareta P-chan (E07)
další epizody (9)
Ranma ½ (TV seriál)
Ore wa Otoko da! Ranma Chūgoku e Kaeru? (E18)
Ranma Daisuki! Sayonara wa Iwanaide!! (E17)
Shanpū no Hangeki! Hissatsu Shiatsu Kobushi wa Mukuro mo Kokoro mo Ubau (E16)
další epizody (18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace