Reklama

Reklama

Unrest

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Věříte v duši? Věříte, že duše nedostane klidu dokud není tělo řádně pochováno? Své o tom ví studenti medicíny z tohoto příběhu. Že je něco v nepořádku jim je jasné ve chvíli, kdy krátce po jejich prvním seznámení s mrtvolou, kterou mají pitvat, začnou umírat všichni, co s ní měli co do činění... A teď mají být na řadě oni! (Giovanni)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Půlku stopáže si film docela pečlivě budoval atmosféru a přesvšdčil mě, že pitevna je pro duchařské horory jako dělaná. No druhou polovinu si Unrest tu atmosféru neméně pečlivě odbourával a to už vůbec nemluvím o stupidních dialozích, které vedla hlavní hrdinka s psycholožkou a svým nadřízeným. Docela škoda, protože tenhle nízkorozpočtový horor měl rozhodně na víc. 55% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Škoda, škoda a ještě jednou škoda. Z Unrestu mohl být fajnovej horor(vždyť prostředí pitevny k tomu vyloženě vybízí) ale nakonec je z toho scénaristicky nezvládnutá chujovina. Čekal jsem, že se bude pitvat ve velkým a né, že do tohoto příběhu naroubujou duchařskou story. Ale budiž. Kdyby to aspoň drželo diváka v napětí. Ale ani to se nedaří.  Celkově tenhle příběh vůbec nefunguje. Vizuál je strašně lacinej, herci hrajou mizerně a celý to působí strašně odflákle. Těch pár zářezů skalpelem a mrtvoly plavájící v akváriích to nemůže vytrhnout. Hodně slabý 2hvězdy ()

Reklama

kosta73 

všechny recenze uživatele

Mám za to, že od filmů vzniklých v rámci AFTER DARK HORRORFESTu se nedá očekávat nic výrazně originálního, nebo přelomového. Pokud bude divák přistupovat k jednotlivým dílům série s vědomím výše uvedeného, čekají ho povětšinou řemeslně slušně zvládnuté, do vizuálně moderního kabátku oblečené klišoidní jednohubky, které nezatěžují hlubokými myšlenkami a dlouhou stopáží. To vesměs platí i pro UNREST, otázkou je zda to hororovému fanouškovi stačí ke spokojenosti. Mně to stačí. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

After dark Horrorfest - 8 films to die for: Na Corri English se dobře kouká, prostředí pitevny je pro mě atraktivní (v rámci hororu samozřejmě:) a duše, která nemá pokoj je prostě téma, které když se drží svých pravidel, nezklame. Točíme se zde ve víru klišé a je nadmíru jasné, že autoři spoléhali jak na nechutné scény, tak na tělo již zmíněné hlavní představitelky.. a mně to vůbec nevadilo. :) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Unrest se může pochlubit výborným začátkem, kde nastává správná atmosféra a celý dojem začíná prostě úžasně. No ale po 40 minutách to bohužel všechno opadne. Pitvy a jiné lékařské praktiky jsou moc pěkné, ale když se neděje nic jiného tak je to nuda. Mordy jsou zoufalé a bez jakkéhokoliv nápadu. To nemluvím o chování postav, které byly, jak to říci slušně? Na palici. Jak jsem řekl na začátku je výborná atmosféra ale prostě jakmile se zjistí co a jak tak všechno opadne a začne nudné vyšetřování. Další věc co se ale musí vyzdvihnout je výborná hudba která je narozdíl od zbytku filmu atmoférická a taková příjemně temná. Herci nejsou moc schopni a ty jejich kecy mě dost štvaly. Unrest je průměrný horůrek který mě nějak nenadchnul a s největší pravděpodobností na něj taky brzo zapomenu. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno