Reklama

Reklama

Zahradník

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

1. interaktivní film! Děj filmu ovlivňují diváci. V kinech pomocí hlasování a na DVD volbou menu. Můžete se rozhodnout, zda svého hrdinu necháte přežít, či nikoliv. Na výběr máte vždy ze tří možností. Partička sedmi mladých lidí (tzv. zlatá mládež) jede na velkou party na Nové Živohošti u Slapské přehrady. Za svítání dostanou nápad projet se na jachtě a vykoupat se na odlehlém břehu. Když se ztratí jedna z dívek, začne jejich boj o přežití. V lese něco je a nehodlá je to nechat naživu… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Pičo tak to je moc i na mě. Interaktivní film bez jakékoli interní nebo externí aktivity pokud jako aktivitu nepočítáte fakt, že ať naklikáte cokoli , změní to hovno. Prej že se můžu rozhodnout jestli svého "hrdinu" nechám přežít nebo ne. Leda piču, navíc není co rozhodovat takovou bandu zmrdů jde jen poslat pod drn.Vlastně kecám - na začátku se ozve - Saša nebo Ben, jeden musí ven - a toho zachráníte tím, že mu svinsky nedopřejete jet se zbytkem bandy na vejlet. Logika je zde skvělá například scéna kde všichni nadšeně zahodí z lodičky mobily do vody, aby je nikdo neotravoval tak to bylo hodně na pána. Chápu, že zlatá mládež má peněž tři píči a dva kokoty, ale už je vidím jak hážou mobil v tu dobu za 20 klacků do řeky a nadšeně juchaj jak klesá ke dnu i s kontaktama, písničkama, stáhnutým pornem....no nic mrkneme na killera. Žil byl, v temném hvozdu, jeden hrozivej zahradník co se začal nudit z pěstování petržele a tak začal zabíjet každého kdo se v jeho háječku ocitnul. V háji (doslova) se ocitne parta našich debilů, kde fandit nejde nikomu ani pod silným vlivem drog. Jedna postava vypíčenější než druhá. Každopádně mládež se nechává postupně kosit zahradníkem, divák z toho má hovno, protože skoro vše včetně zahradníka je mimo záběr a rejža Bystroň (u budhy, kokotštější jméno už mít takhle tupý hovado nemůže) si dál vesele točí svou INTERAKTIVNÍ sračku, kterou by vypískali i v Jedličkově ústavu. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Sice je film úplné hovno, ale má pár světlých okamžiků (i když jen velmi málo). Interaktivní složka je fajn...jen škoda, že je v několik případech velmi nedodělaná..tzn. že když zvolíte, aby kozatá čična odjela z ostrova, tak se stejně později objeví zahrabaná v zemi a mistr Zahradníče si z jejích očních důlků udělá záhonek. Nemůžu si pomoct, ale podle nesmyslného konce to vypadá, jako kdyby chtěl Bystroň svůj film stylizovat do "Texaského masakru po česku", pokud tomu tedy tak je...no není to zpracováno moc dobře teda. Herecké výkony ani za tu pyču nestojí...jediný, kdo se tu alespoň trochu snaží a u jehož výlevů jsem se nejednou zasmál byl Nikitin. No...musím na to mrknout ještě tak 3x, abych sjel nějaké další "alternativy" :)) Ale nečekám, že film by byl lepší....spíš čekám spousty dalších kiksů jako s blonckou. ()

Reklama

zwera 

všechny recenze uživatele

V pohodě horůrek, nic náročného, celkem i sranda. Celé to beru jako recesi včetně traileru s "nejkontroverznějším režisérem". Jedna hvězda navíc, že to je jediný horor v tomto roce v české produkci. A to, co se mi nelíbí, není tak zásadní. Pro Ruut: Tvoje konstrukce je zajímavá, ale stejná kritéria u filmu Po hlavě do prdele splňuje i 90% hodnocení odpad. Tudíž to je na vodě. Pro Dadela: Na homepage Zahradníka máš teda super nabídku! Být tebou, vyhrnul bych si rukávy a šel bych do toho :))) ()

piserius odpad!

všechny recenze uživatele

Tak moc jsem se těšil na nový český film s názvem Zahradník. Jaké bylo mé zklamání po shlédnutí tohoto "filmu". Více než film je to spíše sračka. Myslím, že sračka je to pravé slovo, jelikož tento "první interaktivní horor" je horor v pravém slova smyslu. Ale horor, na který se nedá vůbec dodívat. Všem vřele nedoporučuju, protože takovou sračku jsem opravdu nikdy neviděl. P.S. Hádejte, kdo je vrahem? Správně vrahem je překvapivě zahradník. ()

lumiros 

všechny recenze uživatele

Byl to normální průměr a nezachránila to ani ta interaktivní možnost měnit děj, ono se tam toho ani moc neměnilo. Už ten začátek, kdy jeli naši !hrdinové" výletní lodí a vyhodili do Vltavy všechny mobili bylo dost divné. Pak noc strávená jen tak v tričkách pod širákem, to se jim také moc nepovedlo. A když už se něco jako, že dělo, tak to teprve začalo pořádně skřípat. Například: někdo Vás plácne lopatou po zádech, naloží na kolečko, poveze někam a Vy budete jen tak nehybně sedět a řvát, jako protržený, což Vám v té chvíli jistě dodá spoustu energie a Váš kamarád, v tomhle případě kamarádka bude šmírovat ze křoví až na místo, kde jsou částečně zasázení další Vaši kamarádi (kamarádky) do země a prosí o zabití. Vy je pak rýčem utlučete k smrti. Pak se rozhodnete zakřičet na "zahradníka" a on je asi tak tupý, že se ani neotočí a Vy mu můžete v klidu vrazit sekyru do zad (asi tak 5 cm) a on bez jakékoliv snahy spadne mrtvý na zem. No a světe div se za chvilku je opět živý. Opravdu paskvil, který se jen tak nevidí. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Film vznikl na zakázku ze zahraničí. (Halloween9)
  • Ve filmu bylo spotřebováno 30 litrů umělé krve a 7 kg prasečích vnitřností. (Halloween9)
  • Tvář Zahradníka není vidět ani v jedné scéně filmu. (StrYke)

Reklama

Reklama