Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Série 21 (2021) (série)


Noční můra (S21E05)

(epizoda)
  • Česko Drama nad Severním mořem (více)

Obsahy(1)

15. prosince 2014, let Loganair BE-6780, dvoumotorový turbovrtulový letoun Saab 2000. Během letu na Shetlandské ostrovy utrpěl moderní turbovrtulový letoun zásah bleskem, který na krátko oslepil posádku a narušil řízení. Piloti ohlásili stav nouze a vzápětí se letoun propadl do střemhlavého letu. Několik vteřin před hrozícím nárazem se ho posádce podařilo ovládnout a bezpečně přistát. Následné vyšetřování odhalilo neobvyklý technický prvek, který v případě těsně odvrácené tragédie sehrál klíčovou roli. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pesnička 7 seconds dobre znázorňuje tento príbeh. Len 7 sekúnd od smrti a zachráni ťa náhoda resp. činnosť stroja, ktorý zapne presne vtedy, kedy má, lebo ty si úplne bezradný. Letecké katastrofy niekedy prinášajú aj takýto šťastný príbeh. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Joj jen 7 sekund je dělilo od katastrofy... Navíc Saab nevypne autopilot při pohybu řídící páky tak jako u ostatních letadel.. 😢😢 Nechápu proč to tak mají pouze tato letadla... 🤔🤔 Měli zatracené štěstí, že to přežili a jen pouze náhodou se autopilot sám odpojil, jinak by to skončilo nehodou...! Ale tohle patří k létání a životu ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama