Reklama

Reklama

Městečko Grockleton

  • Velká Británie Small Town Folk (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ak niekto náhodou zablúdi do mestečka Grockleton, nemusí ho opustiť živý. Jon s manželkou Susan sa vyberú do prírody, aby zažili nejaké dobrodružstvo. To sa začne vo chvíli, keď zistia, že zablúdili. Našťastie narazia na pár mužov, ktorí im poradia. Vystríhajú ich však, aby sa vyhli "ceste svetla". Jon a Susan sa rozhodnú zariskovať a zamieria autom na opustenú cestu, aby sa pokúsili nájsť nejaký motel, kde by strávili noc. Napokon dorazia k Beesleyho veľkostatku v Grockletone, kde ich privíta čudácky majiteľ a poskytne im ubytovanie. Vonkoncom netušia, čo ich čaká... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Předem se omlouvám filmu Monstrum Z Bažin http://www.csfd.cz/film/239284-monstrum-z-bazin/ že jsem mu dal odpad s ohodnocením že nic horšího nemůže snad už ani existovat. Tenhleten film je důkazem že může docela mě zaráží hodnocení 24 procent já bych tomu dal tak 1 procento a i to je moc. Celý film působí dojmem jak kdyby to točil nějaký vyjebanec co ani neví co je kamera. Největší herecký výkon předvedl ten mrtvý pták a to jen tím že se ukázal ostatní herci jsou strašní. Film se nedostatek umu snaží zakryt Gore ale ani to nepomůže. 0 procent ()

AlistairMir odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je ta nejčistší hrůza jakou můžete potkat. Začneme obalem dvd - vypadá dobře takže vyndáme dvd a nadšeně ho pustíme plni očekávání a dostaneme bombu dámy a pánové a to takovou že jsem málem vybouchnul taky a obdivuji můj dvd přehrávač že tento čistočistý děs ustál a nezkratovaly se mu z toho obvody. Kamera je ohavná, herci jsou příšerní napětí máme na nuláku a k tomu všemu nehorázně hrozivé dialogy. Takže tady máme slova jako hrůza,děs,ohavnost,příšernost...takže parádní horor ne? Máte pravdu...NE :D tohle prostě nejde já osobně bych radši vyzradil státní tajemství než na toto koukat znovu v tomto filmu je vše špatně a občas ještě hůř. Nikdy více ale doporučuji do cely smrti místo elektrického křesla. Odsouzenec se na tento skvost bude muset koukat pořád dokola a zemře s takovou hrůzou ve tváři že by Samara mohla závidět. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Pestrý kaleidoskop vytlemenců, aneb jak paďouři dobyli kopec. Kreaturní panoptikum z Grockletonu nezpůsobí pouze dávivou reakci, ale i křečovitý úsměv, čeho že ti …tuláci, pobudové, vandráci, somráci, či boveráci, křovani, degeni, plavajzníci, balíci, smetáci, santusáci, prostě vidláci ....jsou vlastně schopni. A to za takové zjištění stojí. ()

uprchlice odpad!

všechny recenze uživatele

De*il to vymyslel. Kre*én na to sehnal peníze a idi*ti v tom hráli. Jinou sestavu v tomhle děsně nepovedeným filmu nevidím. Mé první okamžiky? Když jsem viděla to děsně nereálné prostředí, začalo mě to odrazovat, ale udržela jsem se a nevypla to. Byla to chyba. To, co následovalo, bylo horší než cokoliv jiného. Nesympatický chlapík je probodnut. Nejen, že to není vidět, ale také mu vůbec neteče z pusy krev a navíc není tak mrtvý, jak se zdá. No pak přišel na řadu nesympatický páreček manželů, který zabloudí a tak se optá na cestu dalšího kreténa s výrazem debila :-D Uf! Film nemá ani půlhodinu a po tom deb*lně divajícím se kre*énovi leze trpaslík? Cože?! Už z toho začíná být spíš komedie :-/ No jako v každým horroru je trpaslík varuje před městečkem Groclenton. Proč? No to se dozvíme později. Manželé odjedou a máme tu v lese nádržené teenagery a žaluda :-D Co následuje? Žádné or*ie, ale jedna pěkně dobře mířená rána do slabých a citlivých míst... :-D Bla, Bla, Bla... "Městečko Groclenton" Vás vítá... Užijete si v něm opravdu moc srandy... naučíte se bojovat o život. Ani nevím, co následovalo po vraždě teenagerů, ale jedno vím. Městečko Groclenton jsem neviděla do konce a je mi upr... jak byl kdo zabit a jestli někdo přežil! "Městečko Groclenton" je zkrátka můj filmový omyl. Nesnažil se vůbec zaujmout. Tvůrci do něho dali sotva korunu a pochybuju, že vydělal víc. Už nikdy se k této blbosti nevrátím! ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Hned první scéna, ve které dostane jakýsi Harry Potter podkovou do ksichtu, dává zřetelně najevo, že se jedná o nadsázku. A musím říct, že vůbec ne křečovitou, kteréžto positivum se podaří udržet až do konce. Film, ke kterému je třeba přistoupit s lehkou hlavou, což potvrzuje fakt, že má dvanáctiletá ratolest se polovinu doby vesele řehonila. Za to bych dal nejradši i čtvrtou hvězdu, ale zas taková pecka to nebyla. Nechápu tu sbírku odpadů tady, když být na to víc peněz, mohlo by Městečko Grockleton směle soupeřit s většinou produkce Tima Burtona a podobných vyvanulců. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natáčen v Hampshiru ve Velké Británii. (rafix)
  • Simon Stanley-Ward, ktorý hrá Marcusa, je v prvom rade country spevák. (MIMIC)

Reklama

Reklama