foto

Sophie Rundle

  • nar. 21.4.1988 (32 let)
    Bournemouth, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Elizabeth is Missing (TV film)
2015 Inspektor se vrací (TV film)
2014 S tváří anděla
2012 Nadějné vyhlídky
2007 Městečko Grockleton

TV seriály

2020 The Nest (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2019 Gentleman Jack (TV seriál)
Are you still talking? (S01E08)
Why've you brought that? (S01E07)
Do ladies do that? (S01E06)
další epizody (8)
Jamestown (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Pan Jones (S05E06)
Šok (S05E05)
Smyčka (S05E04)
další epizody (6)
2018 Bodyguard (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Jamestown (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2017 Jamestown (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
Městské legendy (TV seriál)
Gangy z Birminghamu (TV seriál)
The Company (S04E06)
The Duel (S04E05)
Dangerous (S04E04)
další epizody (6)
2016 Brief Encounters (TV seriál)
Dickensian (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (16)
Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
2015 Dickensian (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Not Safe for Work (TV seriál)
2014 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Vražedné šifry (TV seriál)
Uncustomed Goods: Part 2 (S02E04)
Uncustomed Goods: Part 1 (S02E03)
Blood On Their Hands: Part 2 (S02E02)
další epizody (4)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizody (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
2013 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Shetland (TV seriál)
Red Bones: Part 2 (S01E02)
Red Bones: Part 1 (S01E01)
Talking to the Dead (TV seriál)
2012 Merlin (TV seriál)
Vražedné šifry (TV seriál)
Cracking a Killer's Code: Part 3 (S01E03)
Cracking a Killer's Code: Part 2 (S01E02)
Cracking a Killer's Code: Part 1 (S01E01)
Epizody (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (4)
Merlin (TV seriál)
Artušova zhouba: část 2. (S05E02)
Artušova zhouba: část 1. (S05E01)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)