Reklama

Reklama

Hamiltonovi

  • USA The Hamiltons (více)
Trailer

VOD (1)

Hamiltonovi vypadají jako dokonalá americká rodina: pracovití členové splečenství, pilní přispěvatelé místní charity a pravidelní návštěvníci bohoslužeb, vždy zdvořilí ke svým sousedům .... až na to, že je nakonec obvykle zavraždí. Čtyři sourozenci se po smrti svých rodičů přestěhují do města na severu Kalifornie. Nejstarší David (Samuel Child) na sebe vezme zodpovědnost za své sourozence, dvojčata Wendell (Joseph McKelheer) a Darlene (Mackenzie Firgens) a nejmladšího Francise (Cory Knauf), který při práci na školním úkolu postupně odhaluje děsivá rodinná tajemství. Když to ostatní zjistí, cítí se ohrožení a citlivý Francis se musí rozhodnout: stane se chladnokrevným zabijákem jako jeho sourozenci, nebo se obrátí na jediné lidi, kteří ho kdy měli rádi a ušetří životy obětí rodiny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Abych moc nespoileroval. U jistého horrorového žánru byla poslední dobou potřeba jakési inovace. Hamiltonovi mohly být v tomto směru dobrou cestou. Trochu jiný pohled (a hlavně z jasksi jiné strany, než bylo dosud zvykem - oběti jsou v tomto příběhu naprosto nepodstatné) je bezpochyby to nejlepší, co příběh této podivné rodiny, může nabídnout a zaujme to z celého filmu nejvíce. Je ale smutným faktem, že se onen žánr nakonec vydal úplně jiným směrem (tím nejblbějším možným). Velká škoda je trochu slabší zpracování, což je asi otázkou hlavně rozpočtu nebo zkušeností. On je ten film místy totiž trochu nudný a nezáživný. Ale jinak rozhodně docela dobrý nápad, který skýtal mnohem více, než nakonec film dokázal poskytnout. Čistý průměr. ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

V podstate sa jedná o rodinnú drámu, ktorá spočíva v tom, že sledujeme dosiahnutie dospelosti jedného z členov danej rodiny. Zahŕňa to všetko - neschopnosť prijať smrť rodičov, vysporiadať sa sám so sebou, nájsť svoje miesto v spoločnosti i vo vlastnej rodine. Celý čas sú nám poskytované len náznaky toho, čo sú Hamiltonovci zač - to je veľmi fajn, lebo divák, ktorý sa nedovtípil na základe týchto jemných náznakov odhalil celú pointu až tesne pred koncom filmu, čo určite je aspekt, ktorý udrží pozornosť a záujem. Po tejto stránke nemám výhrady, ale keďže som očakávala horor a videla som len pár hororových scén alebo lepšie povedané útržky z nich, nie som veľmi spokojná. Nemôžem však poprieť, že spracovanie tohto odvetvia hororu sa mi v prípade Hamiltonovcov veľmi páči, hoci by to chcelo o niečo viac drsnejších,nechutnejších,horších scén. ()

Reklama

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Horší mutaci děje jsem v hororech dlouho neviděl. Aby se rodinné drama změnilo v horor je věc normální, ale aby se horor změnil v rodinné drama, kde si všichni odpustí, to už chybí snad jen, aby to skončilo pitím teplého mléka a aby si novopečení hrdinové vzájemně zazpívali ukolébavku. A to se to v průběhu tvářilo jako zajímavý film. No jo, má jen jednu vadu - zamířil do míst, kam slunce nechodí. Dodatek: měl jsem tu dvě hvězdičky, ale už se mi to rozkládá v hlavě a musím ještě jednu ubrat za Lennyho. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se na tohle dílko těšila, že jsem ve finále byla docela zklamaná. Buď jsem podle všemožných ohlasů čekala mnohem větší úchylárnu, než jakou to ve skutečnosti je, nebo jsem alespoň čekala, že bude film ucelenější a zajímavější. Jenže je to celé docela předvídatelné a pro fandy hororů nic nového pod sluncem. Konec mě nijak neoslovil, spíš se mi z něj znuděně překrucovaly panenky a ačkoli jsem se vyloženě nenudila, stejně jsem si už od poloviny říkala, jestli se to teď už konečně pořádně nerozjede, ať to raději skončí. Méně je někdy více, ale to rozhodně neplatí v tomto případě. Příště by to u podobného námětu chtělo přitvrdit. Já se mnohem víc bavila i u proklínaného Masakru s Renée a Matthewem. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Poměrně zdařilé hororové drama o jedné takové ne zcela normální rodince. Je škoda, že se snímek nesnaží o budování nějaké atmosféry, protože první scéna dává tušit, že by to bývalo mohlo fungovat. Pro nenáročného diváka dostačující. Vyššímu hodnocení brání absence napínavého, nečekaného nebo jakkoli jinak zajímavého zakončení. 50% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • V jedné ze scén Kitty (Jena Hunt) v kuchyni upustí sklenici plnou vody. Když však sklenka dopadne a rozbije se, podlaha zůstane suchá. (Listeroman)

Reklama

Reklama