Reklama

Reklama

Tři kamarádi a Jerry

(seriál)
  • Švédsko 3 Friends & Jerry
Švédsko / Velká Británie / USA / Německo, 1999, 39x30 min

Obsahy(1)

Jerry se snaží dostat do party mezi tři kamarády (Franka, Thomase a Erika) tím, že vždy vymyslí nějaký brilantní nápad, který je nakonec dostane všechny do maléru a tím klesne jejich důstojnost před třemi slečnami (Linda, Mimmi, Tess). Frank vždy zuří, protože miluje Lindu. (MsWampir)

Recenze (55)

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

WoW, zejména s trávníčkovým dabingem :-) Seriál s velmi krátkými, vtipnými díly. Je to zvláštní, ale i přes to, jak jsou některé díly krátké mi přijdou velmi komplexní a obsáhlé. Ve zkratce je to o třech kamarádech, ke kterým se vždy přidá Jerry a všechno "vylepší". Na seriál se koukám dodnes a vůbec bych neřekl, že je to pouze pro děti. Tohle se povedlo! ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Tři kamarády a Jerryho jsem sledoval jako malý na Fox Kids a můžu říct že mě to hodně bavilo, ale když se kouknu dnes už to zase taková hitovka není. Např. Třída číslo 402 se mi líbí i dnes. Ale je to roztomilý seriál, který by měli v televizi vysílat i dnes místo nějakých kouzelníků, kteří se baví o panictví. ()

Reklama

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Jeden z mojich obľúbených animovaných seriálov ktoré som pravidelne sledoval na fox kids a rád si ho pozriem aj v súčasnosti. Frank ma dokázal vždy pobaviť svojimi nerváckymi vlastnosťami,jeho modrým tričkom ktoré mal vždy na sebe a plešatou hlavou. A Jerry svojimi hlúpimi nápadmi ktoré vždy dopadli fiaskom. Dal by som aj 5* z nostalgie ale nebolo by to objektívne takže ostanem pri štyroch ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z těch koukatelnějších seriálů, co kdy běžely na programu Fox Kids. Ústřední kvarteto bylo sice povedené, ale slabost jsem měl spíše pro tělocvikáře. I tady mě trochu mrzí, že s novým jménem Jetix tyto příjemné oddechovky vymizely, i když zrovna tento seriál je jakýmsi "posledním mohykánem", ještě občas běží (žel, jen v ranních hodinách). ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Už jako malý jsem si říkal, že to nebude nic pro můj vkus, už tehdy mi to připomínalo jisté kontroverzní seriály (a to jsem ani nevěděl, které to jsou). Kontroverzní citlivá témata, vulgarita, dokonce v jednom díle i krev, což do dětského filmu nic z toho nepatří. Jednu hvězdičku za nostalgii, když jsem sledoval Fox Kids, který bych chtěl, aby se zase vysílal. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (7)

  • Seriál byl ze začátku kritizován za sexuální motivy nahých dětí či pokusy padělání bankovek. Ohlasy však brzy utichly. (stenrik)
  • Ilustrátor Magnus Carlsson má na svědomí také úspěšný videoklip k písní "Paranoid Android" od Radiohead. Animace v klipu a v seriálu je nezaměnitelná a typická právě pro tohoto autora. (Kirman)

Reklama

Reklama