Reklama

Reklama

Žáby

  • USA Frogs, The
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
Česko, 2002, 4 min

Režie:

Jan Tománek

Jedna žába má hlad, ale neví co s tím dělat a její sousedka žere jednu mouchu za druhou. (Vojtino)

Recenze (62)

boro123 odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem demence, Tománkova grafika vypadá jako z nějaké hodně staré pc hry, vyloženě je mi nepříjemné se na ni dívat, to platí jak pro Žáby, tak předchozí Svět. Když k tomu přidáme rádoby vážné poselství filmu, je to k pláči. Vážně nechápu, že mu někdo po tomhle dal peníze na celovečerní film (na ten jsem se vydržela dívat celých deset minut, víc to opravdu nešlo). Spolu s Martinem Kotíkem a Zdeňkem Troškou se zařazuje mezi české režisery, u kterých si ze srdce přeju, aby už nikdy nic nenatočili... ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to jako česká mutace pixarovských předfilmů, kam autor odkazuje stylem kresby. Nicméně jestli taková Geriho hra rozehrává na poli čtyř minut propracovaný a především vtipný příběh, zde se za stejnou dobu vlastně nic neděje a ani se nepobavíte (jelikož to autor prezentuje jako grotesku, dílo se tak míjí účinkem). Podobně jako u "Světu" si však myslím, že kdyby na tom pracoval člověk, který aspoň umí spojit dvě scény tak, aby na sebe souvisle navazovaly, nebylo by to vůbec špatné a šel bych s hodnocením rozhodně výše. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 2/10 Děj 4/10 Hudba 3/10 Animace 1/10/// +ta závěrečná pointa, dějově je to lepší než předešlí snímek Svět, hudba není úplně marná -pořád strašně hnusná animace/// Čekal jsem fakt něco špatného a i proto jsem překvapen, že tomu mohu nakonec dát lepší 1*, kdyby byla ještě lepší animace mohlo to mít klidně hvězdičky dvě. Takhle ale pořád zůstává u marného pokusu o animovaný film, který raději neměl vůbec vzniknout. Když něco neumím, tak to nedělám./// Celkem 28%/// ()

Zodd odpad!

všechny recenze uživatele

Že to vypadá vizuálně hůře než Croc či polský Pet Soccer, by nemuselo zas tak vadit. Ale ten příběh. Jedna postava se chová až bipolárně a jakékoli bajkové poselství více než pochybné. Zvuk je lepší než všechno ostatní, ale ten sám o sobě film neudělá. Škoda že ten cliffhanger s Morriconeho hudbou, jakkoli úmyslný, nebyl dotažen. ()

Naushika. odpad!

všechny recenze uživatele

What the-? První 3D filmy od Pixaru vznikaly v 80. letech a mají lepší animaci než tohleto - a ačkoli jsou technicky nedokonalé a kraťoučké, mají nápad a vtip. Tohle bylo sakra co? Ten popisek filmu obsahuje kompletní děj - připadá vám nápaditý nebo zábavný? Mě taky ne. Hnus, nechápu, jak tomu někdo mohl dát víc než jednu *. ()

Zajímavosti (1)

  • Snímek vyhrál hlavní cenu na festivalu v Barceloně. (zigot7)

Reklama

Reklama