Reklama

Reklama

Vyšperkuj mi káru

(pořad)
  • Česko Pimp My Ride (více)
Reality-TV
USA, 2004, 73x30 min

Pimp mastři předvádějí, jak se dají ze starých aut udělat vysoce kvalitní pimpmobily. Hiphopová superhvězda Xzibit a nejproslulejší američtí tuneři se spojí, aby vybraným šťastným divákům „vytunili káru“. Je jedno, jakým křápem přijedou, tito machři jim upraví všechno od barvy a nárazníků, přes plyšové potahy a barvy až po instalaci posledních výstřelků z audio a video světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

boul 

všechny recenze uživatele

docela vpohodě seriál na podívání, u kerého dívák jen kroutí hlavou co se udělat z totálně hrozného vraku. X-zibit uváděním dodá taky nějakou tu hvězdu navíc, jen na mě konkrétně působí kolikrát k nasrání :) kolikrát už to je směšně přeplácané a to, že si nemůžu dovolit takový luxus, jen prostě američani ukazují že na to mají... ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Tak tohle můžu vidět 100x a nikdy mě to neomrzí. Pimp My Ride, aneb česky "Vytuň mi mojí kraksnu". Tady mi ani nevadí HipHop a Xzibit. Právě on má ty nejdrsnější hlášky. Ani nechci vědět, kolik už ta auta dohromady stála, ale každej kousek je jedinečnej. Kéž by tak vzali mojí starou Toyotu. 5* si to podle mě zaslouží, jedna z nejlepších věcí, na co se dá na MTV koukat. ()

Reklama

Filipes 

všechny recenze uživatele

Tenhle ten rapper je prostě nejvíc v pohodě. Jako jeden z mála má i herecké nadání a i když tahle reality show určitě nebyla úplně reality (Mě kdyby někdo takhle vytunil káru tak dělám jiný věci než abych tam jen stál a tak nějak se smál) Jinak co vám ti mechanici dokážou udělat s autem je fakt síla. West- Coast forever. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Pohodový seriál, který dělá z hnusných aut někdy nádherné a někdy ještě hnusnější šperky, ve kterých se snad ani nedá jezdit . Mít 10 televizí v autě, tak tam jsem jenom zalezlej a řumim na televizi a pařim na těch xboxech a dalších blbostech, co do těch aut strkaj . Byl bych strašně posranej, že bych to někde naboural. jako malej jsem tenhle pořad žral. Teď už mi to moc neřiká a většina aut, co tam udělaj se mi zdá hnusnejch a naprosto zbytečně přeplácanejch. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Porovnanie Pimp my Ride a Originálov na cestách vyznieva lepšie skôr pre Originály. Uznávam, že charizmatický Xzibit môže byť dostatočným lákadlom pre diváka, lenže celá prezentácia premeny auta zaváňa takým tým MTV nádychom. Najvác trapnosť je ked sa majiteľ dotyčného autíčka thanksuje MTV, že mu umožnila premenu. Ale pretože autíčka sú vytunené fantasticky a štýlovo, dávam Xzibitovej garáži tri čisté zásahy. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (16)

  • Niektorí ľudia svoje vytuningované auto vďaka jeho jedinečnosti predali za veľkú sumu. Príkladom je istý Jake a jeho Buick Century z roku 1986. Objavilo sa v 7. epizóde 4. série a bol do neho namontovaný necelých 160 kg vážiaci subwoofer. Jake ho kúpil za 500 amerických dolárov a predal za 18 tisíc spoločnosti MTX, ktorá sa zaoberá ozvučením do áut. (PATWIST)
  • V prvej, špeciálnej epizóde šiestej série s názvom "Where are they now" ("Kde sú teraz") sme sa mali možnosť dozvedieť, že počas doby úpravy bolo majiteľom zapožičané iné auto. Zobrazovali takisto najobľúbenejšie autá a ich majiteľov v krátkom rozhovore. Medzi nimi bol aj rekordman, ktorému tuningovali jeho nabúrané auto, ktoré po úprave nielenže takmer okamžite zničil, ale do pätnástich minút stihol havarovať aj s požičaným autom. (PATWIST)
  • Mnoho prvkov z vytuningovaných áut, ako napríklad extra veľké reproduktory či LCD obrazovky na predných sedadlách, boli pridané čisto len pre účely šou a po jej skončení museli byť odobraté, pretože niektoré z nich porušovali federálne zákony, iné modifikácie jednoducho to auto nezvládlo a podobne. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno