Reklama

Reklama

Vyšperkuj mi káru

(pořad)
  • Česko Pimp My Ride (více)
Reality-TV
USA, 2004, 73x30 min

Pimp mastři předvádějí, jak se dají ze starých aut udělat vysoce kvalitní pimpmobily. Hiphopová superhvězda Xzibit a nejproslulejší američtí tuneři se spojí, aby vybraným šťastným divákům „vytunili káru“. Je jedno, jakým křápem přijedou, tito machři jim upraví všechno od barvy a nárazníků, přes plyšové potahy a barvy až po instalaci posledních výstřelků z audio a video světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Takovej seriálek přesně střiženej a točenej pro diváky MTV. Na několik dílů jsem koukal hodně rád, a tunning se jim povedl, . . . ale když vidíte po dvacátý jak v Americe mají všichni rozmlácený auta a pak vám zazvoní černoch u prahu baráku, odveze si vaši popelnici, celou ji rozebere, strčí do ní ten "Nejhustější motor" kterej má minimálně 2.5L obsah a narve do interiéru polovinu skladu z Alzy (obchod s výpočetní technikou) a ještě tam dá Aquárko nebo nafukovací hrad jednoho to omrzí. Trochu přehnané. 45% ()

Filipes 

všechny recenze uživatele

Tenhle ten rapper je prostě nejvíc v pohodě. Jako jeden z mála má i herecké nadání a i když tahle reality show určitě nebyla úplně reality (Mě kdyby někdo takhle vytunil káru tak dělám jiný věci než abych tam jen stál a tak nějak se smál) Jinak co vám ti mechanici dokážou udělat s autem je fakt síla. West- Coast forever. ()

Reklama

DonParegio 

všechny recenze uživatele

Najlepšou časťou je zraz všetkých áut, ktoré porobili v jednej sezóne.Napr. jedna žena príde s autom bez kapoty a podobné rarity. No skvelá časť je aj tá v ktorej vystupuje aj Arnold Schvwarcneger a prerobia auto na bio pohon,je to ten najlepší seriál na mtv.Jeden jediný mínus je, že si všetky pocity dopredu nacvičia. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

No konečne to sem niekto pridal. :-) Asi najlepší program na MTV, kde Vám partička drsných tučných černochov na čele s XZIBITom "vytuní" káru tak, že z nej utečie aj domáci potkan skrývajúci sa v podvozku. :-) Škoda, že neoperujú aj v našom meste, moja stará zhrdzavená škodovka by možno skončila ako "BUCKov kundolap". :-)))) TECHNICKÁ POZNÁMKA: PARAMOUNT to aj s kompletnou českou podporou vydal na DVD. Ale v našich končinách na jeho získanie zabudnite. (20.7.2007) ()

GMVajgl 

všechny recenze uživatele

Naprosto vyšinutá reality show, která se stala legendou a zároveň mémem. Naprosto ujeté úpravy - v dílně West Coast Customs se dávali LCD obrazovky úplně všude - na blatníky a snad i pod auto. Každý zákazník dostal své auto zpět "vyšperkované" na míru, ale zároveň to byla taková karikatura = přehánění nápadného znaku. Auta od "zákazníků" přebírá (a přitom je roastuje) a zas je odevzdává Xzibit, který sice o autech neví nic, ale je to extrémně charizmatickej a sympatickej mašťák s nakažlivým smíchem. Bohužel je to hodně ulhané a narafičené jako skoro všechny "reality shows". ()

Galerie (7)

Zajímavosti (16)

  • Kromě moderátora Xzibita se v seriálu objevil také guvernér Arnold Schwarzenegger a v britské verzi Madonna. (Sony1994)
  • Niektorí ľudia svoje vytuningované auto vďaka jeho jedinečnosti predali za veľkú sumu. Príkladom je istý Jake a jeho Buick Century z roku 1986. Objavilo sa v 7. epizóde 4. série a bol do neho namontovaný necelých 160 kg vážiaci subwoofer. Jake ho kúpil za 500 amerických dolárov a predal za 18 tisíc spoločnosti MTX, ktorá sa zaoberá ozvučením do áut. (PATWIST)
  • Mnoho prvkov z vytuningovaných áut, ako napríklad extra veľké reproduktory či LCD obrazovky na predných sedadlách, boli pridané čisto len pre účely šou a po jej skončení museli byť odobraté, pretože niektoré z nich porušovali federálne zákony, iné modifikácie jednoducho to auto nezvládlo a podobne. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama