Reklama

Reklama

Rap nawng sayawng khwan

  • Thajsko รับน้อง สยองขวัญ (více)

Obsahy(1)

Skupina študentov prvého ročníka vysokej školy cestuje do lesa v sprievode niekoľkých veteránov do školy na uvedenie nového akademického roka. Most sa však zrúti a ich autobus spadne do rieky. Kým študenti hľadajú úkryt a snažia sa nájsť pomoc, sériový zabijak ich prenasleduje a jedného po druhom zabíja. (nessbeal)

Recenze (11)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Thajský masakr kládami a Land Rovery. Jaj, tak rozporuplné pocity z toho mám... Je znát, že Thajsko se tu nezapře, takže tu máme dost originální smrti (zabití plynem z výfuku auta v zavřené telefonní budce) a nebo tu nějaká obvyklejší možnost smrti dostane úplně jiný rozměr a působivost ("probodnutí" kládou - od stromu, samozřejmě). Jako, ty smrti tu mají vymyšlené geniálně a není jich málo, postav tu je fakt hodně, navíc mám dojem, že u mostu se museli inspirovat tvůrci Nezvratného osudu 5. Jenže na mě osobně tu je těch postav až moc, takže si tu člověk k nikomu nevytvoří sympatie. A tím se dostávám k mínusům. Je to především strašně nelogické a těch nelogičností tu je fakt mnoho. Jeden příklad za všechny - SPOILER toho vraha zabijí jednou, ta holka ho ještě mlátí tyčí do hlavy a lítají z něj cucky masa, jenže pak se ten samý vrah objeví, když jsou v kukuřičném poli, tam mu zase břicho rozřežou sekačkou a pak zdrhaj v autě pryč a kdo je pronásleduje? Ano, ten vrah, který už má být dvakrát mrtvý. KONEC SPOILERU. Samotný konec je taky celkem pitomý, je to sice zvrat, ok, ale strašně pitomý. A teď si vybrat - na jednu stranu to má fakt promyšlené smrti, na tu druhou to absolutně nedává smysl. Volím průměr. 3* ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Scared je skvělý survival/slasher s vynalezávými vraždy a velmi vysokým bodycountem. Vraždy jsou v intervalu 5-10 minut,takže pořád se je na co koukat, vraždy jsou krvavé a velmi originální. Scared je sice velmi ovlivněn Hollywoodem ( saw,nezvratný osud) ale to mi vůbec nevadí. Hloupá,naivní,ale krvavá zábava ! Pro příznivce slasheru povinnost. 70% ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Thajci zabrousili do horrorového subžánru slasher a výsledek je poněkud rozporuplný... Plný autobus rozjívených studentů projíždí rozlehlými lesy. Výlet, který se nehezky zvrtne... Nejdříve se zdá, že by Scared mohlo být hodně svěží teenagerovskou vyvražďovačkou. Atraktivní prostředí a tajuplné ztvárnění rituálního místa dělají své. Ale když jsou studenti uprostřed lesů nuceni bojovat o svůj život, zvrhne se Scared postupně v rutinní slasher s přehlídkou hezkých thajských slečen, větší dávkou gore a naprosto nemožným finále. A to měl zpočátku tak pěkně našlápnuto... Škoda. 5/10 ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel u mě tohle nezafungovalo. Jak si mám jinak vysvětlit že film trvá 76 minut a já jsem se u něho více jak polovinu stopáže nudil? Ze začátku to nevypadalo špatně a scéna s mostem byla pěkně udělaná ale potom už je to obyčejnej slasher navíc dost hloupý. A ty herečky byly strašně blbý. Další Thajský horor který spíše znechutil. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Jsem překvapen i zmaten zároveň. Snímek o partě studentů, která je postupně likvidována nějakým magorem. Od scény na mostě se z filmu stávají krvavá jatka, kde jsem postupem času už ani nestíhal počítat kolik je vlastně mrtvých. Mordy byly docela krvavé a také nápadité. To je to překvapení. Zmaten jsem proto, že celou dobu jsem chtěl dát za 4*, ale za zprzněný a nemožný konec, který mě naštval a donutil mě uvažovat nad vraždou rejži, tak musím snížit. Kromě konce se jedná o dobrej kousek. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama