Reklama

Reklama

Gymnastka

  • USA The Gymnast (více)

Obsahy(1)

Jane kdysi patřila mezi nejlepší americké gymnastky, ale kvůli zranění si nedokázala splnit svůj olympijský sen. Teď je jí čtyřicet, pracuje jako masážní terapeutka a žije v manželství bez vášně a bez života. Pokouší se dát svému životu smysl, a tak se potají snaží otěhotnět, i když ví, že si to manžel nepřeje. Navštíví posilovnu, kde ji rozpozná jedna z trenérek. Ta Jane naverbuje do úplně jiného druhu zábavy: stane se součástí akrobatického vystoupení ve stylu Cirque Du Soleil. Druhou účinkující v tomto čísle je také nově naverbovaná tajemná tanečnice Serena. Postupně se do sebe s Jane zamilují. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Nevnímal jsem film jen jako o lesbičkách - byl jsem skoro uchvácen ze sportovních výkonů hlavních představitelek, nádherné výkony - to především - tím film působil hodně opravdově. Ovšem nebyly to žádné mladinké útlé krásky, jak by toužilo oko diváka viděti, jak tomu bylo například ve francouzském filmu Akvabely. Hlavní představitelka na to, že má přes 40, vypadá dobře, je ovšem sportovkyně a její postava je podle toho tvarovaná.
Vnímal jsem film jako o šťastné (nebo nešťastné) náhodě potkat v životě spřízněnou duši, někoho, kdo je vám najednou bližší než současný partner a dokonce ve vás rozehraje neznámé pocity. Příběh rozvíjí události, které dokazují, že svět není jen černobílý a snadno čitelný, jak by si mnozí přáli a přesto se občas poštěstí "vyhrát v loterii" spřízněnou duši.
Herecké výkony bez chyby.
Měl jsem ovšem trochu problém s hudbou, která na mě chvílemi působila poněkud sladce a prostředí a la Beverly Hills taky není to, co bych vyhledával, protože připomíná trapné seriály, aie jak vidno, ani na jednom tolik nezáleželo.

JackieD

JackieD (hodnocení, recenze)

Opravdu nevim proč, ale nic mi to neřeklo. Další z filmů, kde je od začátku jasné jak to dopadne. Ani žádnou chemii jsem v tom neviděla. Škoda

Reklama

Reklama