foto

John Lee Ames

  • nar. 17.6.1980 (40 let)
    La Crescent, Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Our Little Secret
2015 Linka smrti
2014 Astma
Thom & Dusty Go to Mexico: The Lost Treasure
2013 House of Dust
Scavengers
2010 A Marine Story
2007 Days of Darkness
2006 Gymnastka

TV seriály

2019 Shameless (TV seriál)
Citizen Carl (S10E07)
2017 Tohle jsme my (TV seriál)
Nejzklamanější člověk (S02E07)
2016 Colony (TV seriál)
Gateway (S01E10)
Workaholics (TV seriál)
Meth Head Actor (S06E02)
2015 The Fosters (TV seriál)
Stay (S02E13)
2013 Maron (TV seriál)
Drsný šerif (TV seriál)
Špatná medicína (S02E13)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Kůže a kosti (S03E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
In the Blood (S09E06)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mělký hrob (S08E13)
2012 American Horror Story (TV seriál)
Jsem Anna Franková (1. část) (S02E04)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
Drsná Harry (TV seriál)
Odveta (S02E06)
Prime Suspect (TV seriál)
Gone to Pieces (E09)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Bulletville (S01E13)
Fathers and Sons (S01E12)
Veterans (S01E11)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Tom's Divorce (S02E11)
Hrdinové (TV seriál)
Pátá úroveň (S04E12)
Médium (TV seriál)
Bite Me (S06E06)
2008 Mentalista (TV seriál)
2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křížem krážem (S07E05)
2001 Go Fish (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
The Amanda Show (TV seriál)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky