Reklama

Reklama

Kráska a Ošklivka

  • USA The Hottie & the Nottie (více)
všechny plakáty
Trailer

Krasavice Cristabel, kterou Nate od dětství zbožňuje, má nejlepší kamarádku June. Ta ale moc půvabu nepobrala a Nateovi chvíli trvá, než pochopí, že krása není všechno.  Romantická komedie režiséra Toma Putnama s Paris Hiltonovou a Joelem Davidem Moorem v hlavních rolích vypráví o mladíkovi, který nezapomněl na svou dětskou lásku a chce ji znovu získat. Nate Cooper zbožňoval Cristabel Abbottovou už jako malý kluk a i když má za sebou pár známostí, stále touží jen po ní. Proto se vrátí do Los Angeles, a když zjistí, že není zadaná, doufá, že se mu podaří přesvědčit ji o svých citech. Jenže to má jeden háček. Kráska Cristabel má nejlepší kamarádku June (Christine Lakinová), která zrovna moc půvabu nepobrala, a přesto jsou tyhle dvě holky nerozlučné. Bydlí spolu, chodí spolu na jógu a šly by spolu i na rande, pokud by June ovšem nějaké měla. Cristabel odmítá nechat přítelkyni doma samotnou a Nate dělá, co může, aby June dohodil nějakou tu známost. Jenže o ošklivku nikdo nemá zájem, a teprve když se s ní spřátelí a June vystoupí ze své kukly, si Nate uvědomí, že dívkou jeho snů možná vůbec není Cristabel... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

castor 

všechny recenze uživatele

Paris nemusí zákonitě znamenat zlo, tudíž "odpadové!" hodnocení nečekejte. Místy úsměvná, naprosto standardní a především veskrze "nezávadná" záležitost, těžící z omletého tématu, kterak krásná Barbína a ošklivá Nicka proplouvají životem. Na dětské hvězdičce "Al Lambert" se maskéři náležitě vyřádili, zbytečně "kritizovaná" Paris pak zvládá i jiné role než ty z amatérského porna!! Viděl jsem podstatně horší.. Nebudu jako jiní filmu, u kterého jsem se několikrát nenuceně zasmál, dávat mizerné hodnocení.. 40% si zaslouží.. ()

Lajty 

všechny recenze uživatele

Nebyl to zas tak špatný film a nezasouží si podle mě tak nízké hodnocení. Chudák Christine Lakin se přetvořila do role ošklivky a chvílemi mi jí bylo i líto, ale podle mě to bylo moc hardcore, udělali z ní obludu a najednou je z ní krásná princezna...ale je to fakt kočka a dokázala, že by si zasloužila mnohem lepší role...ale jinak tento film nedopadl vůbec zle. ()

Reklama

Filipes 

všechny recenze uživatele

30% : Naivní pohádka o tom, jak jeden naivní ňouma pochopil, že ženská krása se může schovávat i uvnitř a nejen na povrchu. Ten film má myšlenku, má Paris...ale všechno ostatní co by měl dobrý film mít postrádá. Takovým nepsaným filmovým zákonem je, že dobré filmy těžko seženete, ale ty špatné najdete hned, nebo si oni najdou vás. To byl můj případ. Věděl jsem, že to bude totální volovina, ale pořád jsem měl až otravné nutkání se na to podívat. Když pominu fakt, že chvílemi jsem si zakrýval oči jako u hororu, protože některé scény jsou doslova k poblití, ale zároveň vemu v potaz fakt, že při pohledu na dědičku hotelové sítě v růžovém spodním prádle mi málem vypadli oči z důlků...Ach jo, opět je tu základní problém, že nikdo nenaučil američany, že lze natočit takovouhle komedii, ale zábavnou a bez NECHUTNÝCH SCÉN! Se stejnými, herci, se stejným námětem, s přepsáním několika scén bych šel z hodnocením víš. Takhle můžu akorát zakládat ligu SLINTÁME PO PARIS a sdružení CHRISTINE LAKIN- OBDIVUJEME, ŽE SI TU ROLI VZALA. ()

Enzo555 

všechny recenze uživatele

O nič horšie/lepšie ako iné nonbrain schématické feelgoody US romcomy. Len preto, že hlavnú úlohu hrá kapitalistický antichrist Paris Hiltonová to nemusíme zadupať pod zem. Keby ju nahradili Elishou Cuthbert, hneď by mal film 65%. Hlavná otázka znie: prečo hrdý filmolektuál vôbec začne pozerať nenáročný film s Paris Hilton!? ()

AngelG 

všechny recenze uživatele

Achjo Paris, kdyby si se šla raději dále ožírat s Lindsay Lohan a roztahovat nohy do foťáků paparazziu, udělala by si světu větší laskavost, než dále pokračovat ve své VELICE úspěšné kariéře herečky.. Neříkám, že by nutně filmy ve kterých je, nestály za nic, ale ona ano.. a ten její výraz a.k.a. velice sexy nebo-li ožralecky přivřené oči a pysky ve tvaru kachního zobáku, je prostě něco, přes co se nemůžu přenést pokaždé když jí vidím.. :D ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii, a to po dobu méně než 5 týdnů. (rafix)
  • Paris Hilton byla za svůj výkon ve filmu v roce 2008 oceněna Zlatou malinou pro nejhorší herečku. (Pepinec)
  • Za první víkend tento film vidělo průměrně v jednom kině jen 28 diváků. (HappySmile)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama