foto

Johann Urb

  • nar. 24.1.1977 (43 let)
    Tallinn, Estonsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Anti-Life
2019 Ükssarvik
2018 Can't Have You
Tuliliilia
2017 Hollywood Dirt
2016 Pán Šanghaje
Resident Evil: Poslední kapitola - a.z.
The Perfect Daughter
2015 The Last Rescue
2014 Beautiful Girl
2012 Resident Evil: Odveta
2011 Dorfmanová
Hot Dog Water
2010 Toxic
2009 2012
Hired Gun
2008 Jen na sex
Kráska a Ošklivka
Slovo muže (TV film)
2007 Bank Job, The
Dash 4 Cash (TV film)
Pokoj 1408
2006 All In
2005 Cesta lásky a naděje (TV film)
2001 Zoolander

TV seriály

2019 Pandora (TV seriál)
Simple Twist of Fate (S01E13)
Masters Of War (S01E03)
2018 Arrow (TV seriál)
All for Nothing (S06E12)
We Fall (S06E11)
Divided (S06E10)
2017 Arrow (TV seriál)
Irreconcilable Differences (S06E09)
Deathstroke Returns (S06E05)
2014 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Semper Fortis (S12E08)
Zabijte posla (S12E02)
2013 Californication (TV seriál)
Do pekla v kůži (S06E04)
Mrtvé rockové hvězdy (S06E03)
Dezertéři (S06E02)
Kriminálka New York (TV seriál)
Nine Thirteen (S09E13)
Griffinovi (TV seriál)
12 and a Half Angry Men (S11E16)
2011 Strictly Sexual: The Series (TV seriál)
2009 Městečko Eastwick (TV seriál)
Magic Snow and Creepy Gene (E11)
Tea and Psychopathy (E10)
Tasers and Mind Erasers (E09)
další epizody (10)
2008 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Knight of the Iguana (E03)
One Tree Hill (TV seriál)
4 Years, 6 Months, 2 Days (S05E01)
2007 Dirt (TV seriál)
Caught on Tape (S01E12)
The Sexxx Issue (S01E10)
This Is Not Your Father's Hostage Situation (S01E09)
další epizody (5)
Hidden Palms (TV seriál)
2006 Prescriptions (TV seriál)
The Minor Accomplishments of Jackie Woodman (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
Hromada dřeva (S01E04)
Vincentův svět (TV seriál)
Vegas, baby, Vegas (S03E09)
2004 Zimní ráj (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Paparazzi (S02E15)
2003 Miss Match (TV seriál)
2002 Off Centre (TV seriál)
Cockfight (S02E02)