foto

Johann Urb

  • nar. 24.1.1977 (40 let)
    Tallinn, Estonsko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Shang hai wang
The Perfect Daughter
2015 Last Rescue, The
2014 Beautiful Girl
2012 Resident Evil: Odveta
2011 Dorfmanová
Hot Dog Water
2010 Toxic
2009 Hired Gun
2012
2008 Jen na sex
Kráska a Ošklivka
Slovo muže (TV film)
2007 Bank Job, The
Dash 4 Cash (TV film)
Pokoj 1408
2006 All In
2005 Cesta lásky a naděje (TV film)
2001 Zoolander

TV seriály

2013 Californication (TV seriál)
Do pekla v kůži (S06E04)
Mrtvé rockové hvězdy (S06E03)
Dezertéři (S06E02)
2011 Strictly Sexual: The Series (TV seriál)
2009 Městečko Eastwick (TV seriál)
2008 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
2007 Dirt (TV seriál)
Hidden Palms (TV seriál)
2006 Minor Accomplishments of Jackie Woodman, The (TV seriál)
Prescriptions (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
Zimní ráj (TV seriál)
2003 Miss Match (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace