foto

Erin Cardillo

  • nar. 17.2.1977 (41 let)
    White Plains, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Zamilovaní rivalové
2013 D-TEC: Pilot (TV film)
2012 RockBarnes: The Emperor in You
2011 Last Resort, The (TV film)
Son of Morning
2010 Sex Tax: Based on a True Story
The Truth
2008 Kráska a Ošklivka
2007 Box, The
2006 Sunday Morning
2005 V jednom kole

TV seriály

2015 Myšlenky zločince (TV seriál)
Internal Affairs (S11E09)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Holoubátko, nebo křepelku? (S05E21)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Krvavé diamanty (S08E20)
2012 Laskavý dotek (TV seriál)
Games People Play (S01E08)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Bojovníci (S02E17)
2011 Man Up (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
V kleci (S09E19)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Fixer (S01E03)
2008 Sladký život na palubě (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Schránka (S05E09)
2007 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Rozlučka se svobodou (S02E19)
2005 Freddie (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Svádění (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Madigan Men (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Isn't It Romantic - původní scénář
2013 Speak Now

TV seriály

2018 Life Sentence (TV seriál)
Frisky Business (E11)
How Stella Got Her Groove On (E04)
Re-Inventing the Abbotts (E02)
další epizody (4)
2015 To je tvoje máma? (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace