Reklama

Reklama

Gabriel - Anděl pomsty

Trailer

Dříve bylo v nebi hned sedm archandělů. Dříve. Dnes už v něm ale zůstal pouze jediný. Ten nejsilnější - archanděl Gabriel. A i jeho brzy čeká odchod z nadýchaných obláčků do pozemského světa. Pouze on totiž může zastavit pandemii zkázy a válku o duše, kterou mezi lidmi rozpoutal padlý anděl smrti Samael, nejtemnější z temných. Gabriel ale ví, že postavit se takovému soupeři bez pomoci by bylo naprosté šílenství. Jeho jedinou šancí je proto naleznout poražené archanděly, znovu vnést do jejich života světlo a sjednotit je do legie dobra, jež se postaví zlu v konečné bitvě všech bitev. A až stane nebe proti peklu, nebude už návratu zpět. Hlavní roli v ponurém, k Matrixu, Vráně či k Equilibriu se hlásícímu mystickému akčnímu thrilleru debutujícího australského režiséra Shanea Abbesse ztělesnil pohledný Andy Whitfield. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Brian Cachia: 1. Falling Pt I ,2. Opening Titles ,3. Funhouse ,4. Forbidden Love ,5. Jade Healing ,6. Broken Beyond Repair ,7. Ithuriel ,8. Raphael ,9. Sin Factory Battle ,10. This is a War ,11. Sketching ,12. Arch's Death ,13. Aftermath ,14. Revenge ,15. After the Storm ,16. Union of Souls ,17. Growing Weaker ,18. Slaves to a Higher Purpose ,19. Michael ,20. Accept the Dawn ,21. Angel Eulogy ,22. Falling Pt II ,23. Conclusion, ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Vizuálně naprosto úchvatné dílo s obrovským potenciálem, který byl však jaksi promarněn. Veškeré usilí o kombinaci Sin City, Constantina a Blade Runner přišlo vniveč a dalo vzniku naprosto průměrnému snímku, který však má v dnešní době obrovský potenciál pro remake, který se snad dočká lepšího režiséra a vyššího rozpočtu. ()

Reklama

wampire23 

všechny recenze uživatele

Chcel som dať viac ale nešlo to. Snažil som sa odhliadať od nízkeho rozpočtu, ktorý sa tvorcovia snažili využiť naplno, ale vizuál nie je všetko. Príbeh s biblickým námetom, ktorý si požičiava mená anjelov a rozpráva nám miliónkrát videný a počutý boj svetla s temnotou nemá veľmi čo nové ponúknuť. topí sa v klišoidnosti a záverečný twist môže zaskočiť iba málokoho. Herci sú nevýrazní a hlavnej postave chýba uveriteľnosť. Akčné scény síce nie sú najhoršie, ale do príbehu tak akosi nepatria. Takže hodnotenie také, aké si právom zaslúži. 40%. ()

Naranyan 

všechny recenze uživatele

Jééjku, tak to byla fakt slabota. No upřímně musím říct, že po hodnocení na čsfd a lehkém nakouknutí do komentářů jsem čekal ubíjející nudu, která se nakonec naštěstí až tak nekonala. Některé scény byly opravdu docela efektní a tak za snahu australské produkce v jejich rozhodně stížených podmínkách oproti Hollywoodu udílím 2 minihvězdičky :). ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Dopředu hlásám, že tenhle temný film jsem si pustila jen ze dvou důvodů -z nostalgie po Andym, a za druhé -líbil se mi klip ke Scorpions. Tedy, scénář se vlastně drží apokryfních textů, když v soubojích po sobě jdou Gabriel spolu se Samaelem pěkně všemi palnými zbraněmi, jak psáno i v indických eposech.Padlí andělé na Zemi a jejich temná vláda, kterou přišel ukončit ze Světla Gabriel. Škoda, že se zrodu filmu neujal někdo schopnější, šlo z toho vytěžit daleko více.Už kvůli Andymu. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama