Reklama

Reklama

Úsměvem ke štěstí

(neoficiální název)
  • USA Validation

Obsahy(1)

Hugh Newman (T.J. Thyne) pracuje na konci tmavé chodby jednoho parkoviště a potvrzuje zákazníkům parkovací lístky. Obyčejná, nudná práce, že? Ale proč je u něj taková fronta? Hugh se totiž od tisíců podobných zaměstnanců něčím liší. Na každého se usměje a každému řekne něco krásného. Dělá to proto, že miluje lidské úsměvy. Jenže když se jde jednou nechat vyfotit na řidičský průkaz, potká dívku, která všem jeho pokusům o vyvolání úsměvu odolává... (Kryat)

(více)

Recenze (291)

hippyman 

všechny recenze uživatele

nečekané a náhlé vyplavení moře serotoninu, a to díky tomuhle kraťasu! koňská dávka optimismu, skvělé muziky, báječné pointy... pecka peckovatá ze všech nejpeckovatější, povinná záležitost pro všechny, kdo zrovna nemají úsměv na tváři, ale i pro ty, co si ho chtějí pro jistotu potvrdit... 100% ()

Dragiii 

všechny recenze uživatele

It's a wonderful life - nápis na budově vystihuje přesně obsah celého filmu. Ten je sice do jisté míry trošku přehnaný, ale i tak patří mezi absolutní špičku kraťasů. Celý snímek je snad až nezdravě optimistický, ale v tom je jeho krása. Všechno je jednoduše skvělé počínaje suprovým hereckým výkonem T.J. Thynea, neuvěřitelně chytlavou hudbou a konče jednoduchým a zároveň promyšleným příběhem. Pokud existuje film, který vám dokáže pomoci od špatné nálady, tak je to určitě tento. ()

Reklama

FIBO 

všechny recenze uživatele

Kdysi byl můj otec na školení Reiki. Paní, která tam přednášela, vymyslela takovou mezihru - všichni účastníci, bez ohledu na pohlaví a věk, v jeden moment vstali a začali se vzájemně objímat, poplácávat se po zádech, usmívat se a říkat jeden druhému pouze pozitivní věci. Nemám představu, jak dlouho to mohlo probíhat, jestli pět minut nebo půl hodiny. Pouze mi vylíčil, že ke konci téhle akce tam byla taková atmosféra, která se nedá ani slovy popsat. Lidi, kteří se navzájem neznají, se poplácávají po zádech, objímají se, a jsou rádi, že jsou zdraví a takoví, jací jsou. Dovedete si to představit? Podle jeho slov ta atmosféra byla naprosto unikátní a neopakovatelná. Co všechno dokáže lidský úsměv. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama