Reklama

Reklama

Max vedie usporiadaný život s Alice a ich synom Theom, až kým Alice nehrozí smrť pri čakaní na transplantáciu srdca. Max sľúbi Theovi že Alice zachráni, ale aby dodržal slovo musí nájsť pre ňu srdce, a to rýchlo. Čas uteká a Max musí nájsť riešenie, preto sa rozhodne opäť spojiť s jeho temnou minulosťou. Toto rozhodnutie mu zmení život tak, ako by si to ani nevedel predstaviť... (toshio66)

(více)

Recenze (41)

Zlaticko1 

všechny recenze uživatele

Film mnoha tváří ala uplně něco jiného než jsem čekal ;) Začátek pěkný, krasavice za volantem a rychlá jízda ;) Asi po 5 minutách se akční nádech pomalu ztrácí. V podstatě je to film o tom, co člověk dokáže pro milovanou osobu, dokonce zabít,aby druhý žil. Zajimavé je tvrzení od Morgan(bývalka od Maxe): "Co chceš dokázat tím, že se obětuješ? Staněš se potom lepším člověkem nebo co?". A nakonec, i proti svému tvrzení, se obětuje Morgan. Jaká ironie ;) Dobrá kamera, hudba dobře sedí. :) ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Trochu to připomínalo Rychle a zběsile, ale závodění tady mělo jiný význam - sehnat peníze pro záchranu života své milované. Takhle to nezní špatně, jenže realita je trochu jiná. Co mně asi vadilo nejvíc bylo to, že hlavní hrdina se často choval jako zhulenej magor, čímž si mé sympatie určitě nezískal. ()

Reklama

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Ale neskutečná blbina!! Já jsem za poslední dobu snad neviděl kanadský film, který by za něco stál. A toto prvoplánově jasný akční snímek, se opět zařadí do seznamu obyčejných a nudných. Předsi dusík a rychlý auta jsme viděli už v Need for speed, tak proč zase tohle?? a kriste pane.. kdo vymyslel tu trapnou srderyvnou historku s transplantací srdce?? Neskutečný nesmysl s velmi slabými hereckými výkony a nesuskutečně slabým scénářem :-( P.S.: Pro uživatele CHORCHO62: je to shit chlape.. i kdyby to bylo z Francie nebo z Kanady!! ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Honba za záchranou svojich najbližších za akúkoľvek cenu už v mnohých filmoch prekročila hranice zákona a toto je len ďalší z variantov na tento námet. Akcia a teda hlavne automobilové súboje sú na celkom slušnej úrovni, dej síce nenudí, ale je absolútne klišéovitý, stereotypný a nereálny v mnohých scénach. A nebyť zbytočne sentimentálnych a hlavne nepotrebne početných flashbackov a dramaticky ladených situácií, bolo by z filmu ozajstné prekvapenie. 45%. ()

padress 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som čakal niečo ako Fast and Furious z tých screenshotov, čo som videl na nete. Autička tam ale boli asi v 2 scénach:) aj to jedna sa za autičkársku scénu nepočíta, lebo ich naháňal PRAVNIK:). Po stranke obyčajného filmu to nebolo zlé - ,,mišung" asi 3 typov filmu(žánrov) -> YAMAKASI + 5 min z FaF + Lví Srdce s Van Damom. Niečo podobné ako najnovší James Bond. Za námahu to stahovať nestojí, ale ak sa nudíte.....budete sa ešte viac.... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Éric Drouin získal ocenění Jutra na Nejlepší editaci. (Terva)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskom meste Montreal. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama