Reklama

Reklama

Jeff Dunham: Spark of Insanity

(pořad)
USA, 2007, 80 min

Scénář:

Jeff Dunham

Účinkují:

Jeff Dunham
(další profese)

Obsahy(1)

Druhé vystoupení známého amerického břichomluvce Jeffa Dunhama, které vyšlo na DVD. Obsahuje osmdesát minut plných scének ve kterých kromě Jeffa vystupují jeho oblíbené postavičky Peanut, Walter, Jose Jalapeno, Achmed the Dead Terrorist a Melvin the Superhero. Značná část tohoto vystoupení je dostupná na serveru YouTube a je možné, že je budete znát, ale styl Jeffa Dunhama a jeho břichomluvecké kvality zaručují, že i po několikátém shlédnutí se zhluboka zasmějete. (Plague.)

(více)

Recenze (95)

sona123 

všechny recenze uživatele

Rozporuplné a musím říct, že mě to nijak zvlášť nebavilo. Část druhá a ta hlavní, s břichomluvectvím, ta byla určitě lepší a samozřejmě před Jeffem klobouk dolů, to, co dokáže, to je třída. Ale na mě to jinak bylo až moc americké (vztahující se k americkým reálím) a i když to bylo vtipné, až tak moc mě to nedostávalo. Ale možná jsem jen neměla náladu na stand-up comedy. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jeff Dunham zvládá břichomluvectví perfektně, ale fakt, že někdo něco dobře umí ještě zdaleka nestačí na způsobení diváckého orgasmu. Já se paradoxně nejvíc bavil během úvodního vyprávění o Jeffově rodině, psech a autu, ze samotných postaviček už mě dokázal rozesmát jen mrtvý terorista Achmed, zbytek (viz otravný, hyperaktivní Peanut) je možná slušný pro show na živo, ale pro zábavní DVD, ke kterému by se člověk jakože měl i po čase vrátit? Při nejlepším lehký nadprůměr... Klobouk dolů před schopnostmi Jeffa Dunhama, ale ve výsledku to zas taková "hlína" není. 6/10 ()

Reklama

ing.man 

všechny recenze uživatele

Skvělý břichomluvec, úžasná invence a propracovanost charakterů loutek a neskutečný smysl pro improvizaci i humor. Ale přes populárního Achmeda mám rád Waltera. Hláška: Walter odpovídá na dotazy od diváků v sále: "Drahý Waltře, proč zvracím při čištění zubů a ne při orálním sexu se svým přítelem?" ... Walter:" Pravděpodobně bude její zubní kartáček větší....." ROFL! ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

úvod: K Jeffovi Dunhamovi jsem se dostal tak, že mi někdo poslal na youtube odkaz část břichomluveckého vystoupení s Achmedem. Skvěle jsem se během těch deseti minut pobavil. Jenže pak před Vánoci přišel vánoční Achmed a já se ho rozhodl přeložit (k vidění zde). Teprve potom jsem si všiml, že existuje více postaviček než Achmed a rozhodl jsem se přeložit i zbytek (kompletní vystoupení naleznete v mém profilu na youtube). // komentář: Jeff Dunham patří k tomu nejlepšímu k stand-up comedy co jsem kdy viděl. Při sledování jsem opravdu prskal smíchy každou minutu. To se opravdu dá nazvat umění. Nikdy si nepamatuji, že bych se více než hodinu v kuse něčemu tlemil. Většinou se jedná o narážky na Ameriku a její občany, ale i Evropan ten vtip pochopí. Jestli má Jeff v plánu každý rok vydávat na DVD své vystoupení, tak to bude vždycky moje nejočekávanější komedie roku. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

"JeF F! DunHAAAM! .coom!" Spark of Insanity? Spíš Spark of Geniality! Jeff Dunham dokazuje, že i něco tak starého a předpotopního jako jsou loutky je schopné ovládnout svět. Dunham je jeden z největších komiků všech dob. Kam se hrabe 97 procent scénářů amerických komedií. Tenhle chlap je třída. A jeho loutky taky! A jo, málem jsem zapomněl. "I kill you!" ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • V komentáři na DVD Jeff Dunham popsal, že loutka Melvin the Superhero Guy má upravené obočí tak, že se každé pohybuje vůči sobě opačným směrem. (c.tucker)
  • Pozadí scény se během představení s každou loutkou mění. (c.tucker)

Reklama

Reklama