Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adam je hodný kluk, který by pro svou lásku udělal cokoliv. Nemá však úspěch, a tak se rozhodne, že změní taktiku a bude se chovat zcela opačně. Jenže to se nelíbí Molly, která je dívkou Adamových snů. V hlavní roli americké romantické komedie Josh Henderson.  Hrdinou americké romantické komedie je typický dobrák Adam (Josh Henderson), který by se pro svou přítelkyni Cynthii rozkrájel, ale ona to stejně neocení a nakonec ho vykopne. A tak se Adam rozhodne, že pokud holky o hodné kluky nestojí, bude se chovat jako hajzlík - a ono to funguje. Jedině Molly, jíž se nové Adamovo chování ani jeho teorie vůbec nezamlouvají, s ním nechce nic mít. Jenže právě ona je dívkou jeho snů… Režie se ujal Scott S. Anderson. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

hyper01 

všechny recenze uživatele

První třetina filmu dost nevyvážená, klasický americký totálně nereálný scénář (což se ovšem dá říct o celém filmu). Potom však děj, přestože se autoři drželi stokrát ohraného tématu, začal být celkem svižný a zajímavý. U závěrečných scén mi dokonce přeběhl i mráz po zádech (taky se divím). Celé je to doprovázeno vynikající hudbou a nakonec z toho vyšel, překvapivě, dost dobrý film. Výsledek - tři a půl hvězdy, zaokrouhleno na 4. ()

Flamik 

všechny recenze uživatele

Je hodně těžké točit filmy o NIČEM. Tento film nepřináší nic nového, krásnej kluk a krásná holka se zamilujou a chvíli to trvá než si svou lásku "potvrdí." Celé se to odehrává na křesťanské škole s "bláznivým" farářem, ale kupodivu je to občas vtipné a celkově to nepůsobí nikterak hrozně, spíše naopak. ()

Reklama

jancaD21 

všechny recenze uživatele

Tohle je ten typ filmu, u kterého zvládnete delat další věci a ani nemusíte sledovat obraz. Proste takový doplňek při práci. Po 5 minutách víte, jak to dopadne. Tzn. že konec vás ani nezajímá. Situace lezce předvídatelný. Herci moc přesvědčivý nejsou. Film bez nápadu. Jedna hvezdička pouze za nekteré songy. Jinak ztráta času. ()

sun.eagle odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt taková blbinka kterou dospělý a duševně zdravý jedinec nemůže brát vážně. Klišé jako prase z druhohor to ještě překousnu, ale naprosto stupidní příběh bez hlavy a paty který je přikrášlován asi nejdebilnějšími gagy v historii filmu a jsou tam očividně násilně vráženy už ne, k tomu hlavní hrdina ketrý je smypatický asi jako lejno na botě. ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Nevím jak vy, já se skvěle bavil. Jediné, co bych tomuhle filmu vytknul je to, že tady třicátníci hrají náctileté... ale tak už to v amerických filmech prostě chodí. Jinak se mi to moc líbilo, pobavilo mne to, odpočinul jsem si... a proč se mi to líbilo a proč dávám 5* shrnul ve svém hodnocení freddy. Přiznám se, že bych asi dal 4*, ale protože je tu ten film tak směšně podhodnocený, zaokrouhlím nahoru a dávám pátou hvězdu. Mějte se a smějte se :-) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Adam (Josh Henderson) sa bozkáva s Cynthiou (Jaci Twiss) v aute, potom si sadnú, no v ďalšom zábere sa už nakláňa smerom k nej. (PATWIST)
  • Jenna Dewan a Josh Henderson si společně zahráli již ve snímku Let´s dance (2006). (Stirek45)
  • Meno hlavnej postavy Adam Dynes (Josh Henderson) je takisto meno skladateľa, ktorý zložil pre film najviac skladieb. (PATWIST)

Reklama

Reklama