Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (962)

plakát

Gisaengsu: Deo Geurei (2024) (seriál) 

První díl zapínám po čtvrté, předtím jsem pokaždé nudou usnul, první díl prostě musí být naprostá bomba, pokud mě má seriál v tom nepřeberném množství seriálů zaujmout abych mu obětoval drahocenný čas.

plakát

Problém tří těles (2024) (seriál) 

Před lety jsem přečetl jedním dechem knižní trilogii, Problém tří těles, Temný les a Vzpomínka na Zemi, a považuji to za nejlepší sci-fi všech dob, naprosto geniální, ale upozorňuji že hardcore scifi, které nemá obdoby. Příběh rozprostírající se v rozmezí tisíců let, je nekompromisní, plný zvratů a dech beroucích rozuzlení. Na zfilmování jsem se těšil neskutečně, plný obav, aby tu náročnou látku Netflix nezvoral, a můžu mít desítky výhrad, ale jsem zatím po prvních 4 dílech spokojen.

plakát

Zdravotník (2020) 

Trošku přehnaná zápletka o zhrzeném psychopatovy, kterému stavidla jeho šílenství otevře nehoda, která ho upoutá na vozík, a se kterou se nedokáže vyrovnat.

plakát

Mladá dáma (2024) 

Pohádka pro dospělé, kde prim hraje naháněčka CGI draka a hlavní hrdinky. Většinou se to odehrává v temné jeskyni, a zpočátku zábavný survivor nerovný souboj se začíná časem poněkud táhnout, a ukrojil možná zbytečně moc stopáže což je znát na značně osekaném závěru filmu.

plakát

Michael Jackson: Speciál o přetvářce (2021) odpad!

Naprosto zbytečný dokument, který neřekne vůbec nic. Nějací rádoby odborníci tam žvatlají moudra, ale když má dojít na verdikt, tak se dozvíte že to tak mohlo být, ale nemuselo. Nejzbytečnější dokument co jsem kdy viděl.

plakát

Dokonalý svědek s.r.o. (2015) 

Už samotný námět a obsazení ve mě vzbuzoval pocit, že půjde o další z řady zoufale nevtipných a lehce přiblblých komedií jež vznikají v USA jako na běžícím pásu a po hodině na ně dočista zapomenete, o to víc mě film překvapil. Nic jsem od něj nečekal, a dostal jsem vlastně docela fajn pohodovou buddy komedii, která příjemně odsýpá.

plakát

Uklízečka (2022) (seriál) 

Čekal jsem mix Perníkového táty, Dextera, Gruseldy a Tonyho Montany, místo toho je to laciná telenovela, s naprosto nereálnou zápletkou, kdy rádoby badass cool mafián začne mít slabost pro imigrantku s malým nemocným děckem, ze které se stane během prvního setkání smysl jeho badass cool života a badass cool kariéry největšího badass, cool gangsty ve městě. Tři díly a končím, to se fakt nedá.

plakát

Nejhvězdnější noc popu (2024) 

Úžasný dokument popisující naprosto neuvěřitelnou a neopakovatelnou noc, která vstoupila do historie pop music. Člověk si říká, že to mohlo být i lepší, kdyby přijel Prince, Madonna...na kdyby se ale nehraje.

plakát

Griselda (2024) (seriál) 

Když si zvyknete(málo pravděpodobné) na botoxem opíchaný ksicht Sofíe Vergara, tak první polovina série, respektive první tři epizody, kdy se hrdinka škrábe ze dna a snaší se prosadit v čistě mužském světě je fajn, dokáže to vtáhnout, pořád se něco děje. nevím co se stalo, ale od čtvrté epizody pak přijde zlom a děje se tam...nic. Snaha o zobrazení Tonyho Montany v sukni působí až směšně, naprosto šílený je pátý díl, což byla čistá parodie a já nad tímto dílkem zlomil hůl. Dal jsem to za dva dny, hlavně díky tomu, že jsem ležel s chřipajznou v posteli, jinak bych to asi nedokoukal. Každopádně jednou stačilo, znovu už to fakt vidět nemusím.

plakát

Jackie Brown (1997) 

Ač nerad, musím to říct, tohle je jediná Tarantinovka, která mi nikdy úplně nesedla a nebaví mě. Filmu jsem dal několik šancí, a podíval se na něj v různých fázích mého života. Ve dvaceti jsem si řekl, že k němu ještě musím dospět, ale ani po dvaceti letech mě prostě nebaví ty divné postavy, divný a vlastně úplně o ničem příběh s koncem bez koulí, s heistem, po kterém vám čelist padat rozhodně nebude. K filmu to je trošku nefér, protože u Tarantina jsem zvyklý na top hodnocení, a pro mě je to nejslabší Tarantino, přesto nadprůměrná krimi.