Reklama

Reklama

Půlnoční polibek

  • USA In Search of a Midnight Kiss (více)
Trailer

Los Angeles, 31. prosinec. Wilsonovi je 29 let a právě končí nejhorší rok jeho života. Ve městě je nový, nemá holku, nemá ani plán na večer. Touží se zamknout uvnitř svého bytu a zapomenout, že silvestrovská noc existuje. To vše jen do chvíle, kdy ho kámoš Jacob přesvědčí dát si inzerát na internet. Odpoví mu Vivian, dívka pevně rozhodnutá políbit o půlnoci svého pana Pravého…

Začíná nesmírně komická, chaotická a dojemná procházka ulicemi Los Angeles. S prřibližující se poslední hodinou roku čeká za každým rohem uprřímný černý humor i lehce zranitelné city… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (118)

Kejt.lin 

všechny recenze uživatele

Co na to říct... Nejvcí se mi na tom líbí ta absolutně nulová naivita.. Realita bývá vždycky krutá, a proto je celkem drsný se koukat na film, ve kterém se vidí asi každý z nás. A myslím, že opravdu všichni diváci se najdou v jedné z těch postav. Jenom chci říct, že výběr z těch osob není nijak velký....a tak mě napadá..co, že ste to vlastně dělali na Nový rok ? ... ()

sheldonka. 

všechny recenze uživatele

Narazila jsem na to náhodou, když jsem přepínala programy a hned mě zaujalo mnou oblíbené černobílé provedení a originální znění, které miluji. Strašně se mi líbila ta upřímnost. Prostě film, co vám neskrývá pravý život a nestydí se říct všechno. Pro mě jednoznačně nejlepší romantická komedie, kterou jsem viděla. ()

Reklama

numi 

všechny recenze uživatele

LA variace na Before Sunset. Se vším tím okázalým pozlátkem andělského města navrch. Žádná velká romantická láska, která přijde jednou za život. Na to je tady přece Paříž. Los Angles je zrcadlem pro náhodné seznámení, plytké a povrchní soudy druhých, mezi kterými probleskuje závan fatální lásky, ale ve skutečnosti jde možná jen o převlečený pocit totálního osamocení a znuděného života. Dívá se na to líp, než když se to prožívá. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

V předvečer Valentýnské neděle jsme vyrazili s mojí milou do kina na tematicky snad nejvhodnější filmy, Půlnoční polibek a Na sv.Valentýna. Oba jsou tak nějak na čtyři až pět hvězdiček, každý kouzelný a originální něčím jiným, ale vzhledem k výjimečnosti situace, zamilované nálady a příhodné atmosféry dávám oběma filmům známku nejvyšší. Myslím, že každý v sále včetně nás dostal chuť na sladký půlnoční polibek :-) ()

matkoulko 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmov so zápletkou (ne)všedného dňa, ktorý sa vydarí len vtedy ak človek nič neplánuje. Dôraz je kladený najmä na konverzácii medzi hlavnými hrdinami, ktorých pocity postupne odhaľuje nepriamo. Scénár nám však ponúka rôzne detialy, ktoré si málo kto všimne a navyše sú tak osobné, napríklad www.lostshoeproject.com. Štýl akým je film natočený, čiernobiela ručná kamera, pridáva na pocite osobne prežitého zážitku... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Snímek šel do distribuce v barevné i černobílé verzi. (Sfinkter)

Reklama

Reklama