Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(26)

Na jedné japonské škole se její ředitel snaží ukončit dlouhý boj mezi lidmi a upíry, za pomocí tzv. krevních tablet. Na této škole vedle lidí studují i upíři. Nikdo z lidí neví, že studenti z noční třídy jsou upíři, až na dva prefekty, kteří mají za úkol uhlídat, aby se obyčejní studenti v noci nestřetli se studenty z noční třídy. Mezi studenty noční třídy je i čistokrevný upír, který zachránil ředitelovu dceru před útokem hladového upíra. Ředitelova dcera se do něho zamiluje. (artuš)

(více)

Recenze uživatele Carol Pifková k tomuto seriálu (2)

Vampire Knight (2008) 

Ako som už spomínala pri anime Shiki, upírska tématika mi nie je moc blízka ale tak ako ma prekvapilo Shiki ma môže prekvapiť i Vampire Knight. Prvá epizóda taká "lajtovečka", druhá takisto ale už hneď pri tretej epizóde sa to celkom fajn rozbehlo. Mám rada anime kde je krv ale kde sa i skvele pobavím na tých typických komických anime ksichtíkoch. No a kedže už sa to rozbehlo pri tej tretej epizóde čakám grandióznu gradáciu deja. Dúfam, že Vampire Knight ma nesklame.... No páni musím sa priznať, že na konci štvrtého dielu som i slzičku uronila. Ten Zero je proste úžasný. Nečakala som, že práve tento seriál by ma mohol dojať... Bohužiaľ čím viac častí som mala prezretých tým viacej zo mňa nadšenie opadávalo. I keď to bolo vtipné a i pekné, to stupňovanie deja bolo veľmi slabé čo je vlastne škoda. Dúfam, že VK Guilty bude na tom o niečo lepšie. ()

Guilty (2008) (S02) 

No teda zatiaľ nič moc, zatiaľ je to na úrovni prvej série. A začínam si uvedomovať, že sa mi hnusí štýl animácie postáv. Konečný verdikt znie: Nuda. Nikdy viac sa k tomuto nevrátim, nebudem vyhľadávať miniepizódy ani si nebudem zisťovať či niekedy vznikne ešte dáke pokračovanie proste nič ma už nezaujíma. ()

Reklama

Reklama