foto

Susumu Čiba

  • nar. 13.9.1970 (48 let)
    prefektura Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Gintama
2014 Gintama
Wild Adapter
2013 Gekidžóban Gintama kankecu hen: Jorozuja jo eien nare
Zecumecu kigu šódžo: Amazing Twins
2011 Epic of Zektbach, The
Sendžó no Valkyria 3: Unrecorded Chronicles – Tagatame no džúsó
2010 Bungaku shōjo: Memoire
Gekidžóban Gintama: Šin'jaku Benizakura hen
Koe de ošigoto! The Animation
2009 Hjakudžicu no bara
2008 Switch
Vampire Knight: Portrait of Passionate Love
2005 Kaleido Star: Legend of Phoenix - Layla Hamilton Monogatari
Papa to Kiss in the Dark
Saint seija: Meió Hades meikai hen
2004 Cossette no šózó
Hikaru no go - Hokuto hai eno michi (TV film)
Kaleido Star: Aratanaru Tsubasa - Extra Stage
2003 Mósó kagaku Series: Wandaba Style – Mix Juice no cukurikata
Onmjódži: Jóen emaki
2002 Cosplay Complex
Digimon Tamers: Bósó digimon tokkjú
Megami kóhosei Special Curriculum: Nakama
Tokimeki fušigi Diary: Ultra Maniac
Unbalance
2001 Concerto
Guren
Seikai no senki: Tokubecu hen (TV film)
2000 En no labyrinth
Honó no Labyrinth
Septem Charm Magical Kanan
Tenši kinrjóku
1998 Elf ban kakyūsei
One Piece: Taose! Kaizoku Ganzack
Yu-No
1997 Cutey Honey Flash

TV seriály

2018 Sendžúši (TV seriál)
2017 Idolish Seven (TV seriál)
2016 Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari 2nd (TV seriál)
Time Bokan 24 (TV seriál)
2015 Arslan senki (TV seriál)
Džundžó Romantica 3 (TV seriál)
Gintama° (TV seriál)
Sore ga seijú! (TV seriál)
Šingeki! Kjodžin: Čúgakkó (TV seriál)
2014 Cardfight!! Vanguard: Legion Mate Hen (TV seriál)
Kin'iro no Chord: Blue Sky (TV seriál)
Kindaiči šónen no džikenbó Returns (TV seriál)
Madžin Bone (TV seriál)
Mahóka kókó no rettósei (TV seriál)
2013 Cardfight!! Vanguard: Link Joker Hen (TV seriál)
Fantasista Doll (TV seriál)
Kakumeiki Valvrave 2 (TV seriál)
Pretty Rhythm: Rainbow Live (TV seriál)
Šingeki no kjodžin (TV seriál)
2012 Ginga e Kickoff!! (TV seriál)
Gintama' (TV seriál)
Kjókaisendžó no Horizon II (TV seriál)
Pretty Rhythm: Dear My Future (TV seriál)
Suki tte iina jo. (TV seriál)
Čójaku hjakunin iššu: Uta koi. (TV seriál)
2011 Danball Senki (TV seriál)
Gintama' (TV seriál)
Pretty Rhythm: Aurora Dream (TV seriál)
Sacred Seven (TV seriál)
Seikon no Qwaser II (TV seriál)
Toriko (TV seriál)
Čihajafuru (TV seriál)
2010 Dance In The Vampire Bund (TV seriál)
MM! (TV seriál)
Seikon no Qwaser (TV seriál)
Sekirei: Pure Engagement (TV seriál)
Tantei Opera Milky Holmes (TV seriál)
Tegami bači: Reverse (TV seriál)
2009 07-Ghost (TV seriál)
Phantom: Requiem for the Phantom (TV seriál)
Sendžó no Valkyria: Valkyria Chronicles (TV seriál)
Tegami bači (TV seriál)
2008 Džigoku šódžo: Micuganae (TV seriál)
Džundžó Romantica 2 (TV seriál)
Kurogane no Linebarrels (TV seriál)
Seijó kottó jógašiten: Antique (TV seriál)
Vampire Knight (TV seriál)
Vampire Knight Guilty (TV seriál)
Šikabane hime: Aka (TV seriál)
二十面相の娘 (TV seriál)
2007 Baccano! (TV seriál)
Heroic Age (TV seriál)
Kótecušin Jeeg (TV seriál)
Madžin tantei Nógami Neuro (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Saiunkoku monogatari 2nd Series (TV seriál)
Wangan Midnight (TV seriál)
Šinkjoku sókai Polyphonica (TV seriál)
2006 Busó renkin (TV seriál)
Digimon Savers (TV seriál)
Džúósei (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Joake mae jori ruri'iro na: Crescent Love (TV seriál)
Jošinaga-san či no Gargoyle (TV seriál)
Saiunkoku monogatari (TV seriál)
Zegapain (TV seriál)
2005 B-Legend! Battle B-Daman: Fire Spirits! (TV seriál)
Black Cat (TV seriál)
Dinobreaker (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
IGPX: Immortal Grand Prix (TV seriál)
Kotenkotenko (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
Suki na mono wa suki dakara šó ga nai!! (TV seriál)
Sósei no Aquarion (TV seriál)
Transformers: Galaxy Force (TV seriál)
Ueki no hósoku (TV seriál)
2004 Bakurecu tenši (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Bóken ó Beet (TV seriál)
Gantz (TV seriál)
Genšiken (TV seriál)
Hikari to mizu no Daphne (TV seriál)
Júgo kóšódžin (TV seriál)
Keroro gunsó (TV seriál)
Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál)
Kita e: Diamond Dust Drops (TV seriál)
SD Gundam Force (TV seriál)
School Rumble (TV seriál)
Space Symphony Maetel: Ginga tecudó 999 gaiden (TV seriál)
2003 Astro Boy (TV seriál)
Dear Boys (TV seriál)
Kaleido Star (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
Limeiro senkitan: Meidži Nippon, otome sakimorisu. (TV seriál)
Mósó kagaku Series: Wandaba Style (TV seriál)
Popotan (TV seriál)
Tantei gakuen Q (TV seriál)
Transformers: Armada (TV seriál)
Ultra Maniac (TV seriál)
Hikaru no go (TV seriál)
なつかしい笑顔 (E75)
キミの中にいる (E74)
進藤対塔矢 (E73)
další epizody (12)
2002 Aquarian Age: Sign for Evolution (TV seriál)
Bakutō sengen Daigunder (TV seriál)
Fullmetal Panic! (TV seriál)
Genma taisen: Šinwa zen'ja no šó (TV seriál)
Heat Guy J (TV seriál)
Kiddy Grade (TV seriál)
Maó Dante (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Rockman.EXE (TV seriál)
Samurai Deeper Kjó (TV seriál)
Hikaru no go (TV seriál)
もう打たない (E63)
広島最強棋士 (E62)
佐為が消えた? (E61)
další epizody (52)
2001 Beyblade (TV seriál)
Cyborg 009: The Cyborg Soldier (TV seriál)
Digimon Tamers (TV seriál)
Hikaru no go (TV seriál)
最も卑劣な行為 (E11)
3人目のメンバー (E10)
目ざわりな奴!! (E09)
další epizody (11)
Kidó tenši Angelic Layer (TV seriál)
Kokoro tošokan (TV seriál)
Král Šamanů (TV seriál)
Kōtetsu tenshi Kurumi 2 shiki (TV seriál)
Samurai Girl: Real Bout High School (TV seriál)
Seikai no senki II (TV seriál)
Zoids: Šin seiki/Zero (TV seriál)
2000 Ajaši no Ceres (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
Megami kóhosei (TV seriál)
NieA under 7 (TV seriál)
Sci-fi Harry (TV seriál)
Seikai no senki (TV seriál)
Strange Dawn (TV seriál)
1999 A.D. Police (TV seriál)
Digimon (TV seriál)
Gregory Horror Show (TV seriál)
Hvězdný erb (TV seriál)
Kaikan Phrase (TV seriál)
Kamikaze kaitó Jeanne (TV seriál)
Pet Shop of Horrors (TV seriál)
Senkaiden hóšin engi (TV seriál)
Seraphim Call (TV seriál)
ToHeart (TV seriál)
1998 Princess Nine: Kisaragi džošikó jakjú bu (TV seriál)
Sentimental Journey (TV seriál)
Serial Experiments: Lain (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 Cutey Honey Flash (TV seriál)
Kjúkecuki Miju (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace