Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá videoshow, v níž vás skvěle pobaví postavy kapitána Soboty, nadstrážmistra Holzmanna,majora Miloše Zemana a dalších zmatkářů v uniformách. (Carmen Home Video)

Recenze (63)

walkingdead 

všechny recenze uživatele

"Co jste to zase hodil do koše, Drahoš?" "Tož to byl chléb se sádlem, já sádlo nerad." "Jak víte, že to byl chleba se sádlem, když jste to ani nerozbalil?" "Tož já si to celou dobu mažu sám." Je to sestříhané ze 3 nebo 4 (?) audio nahrávek Policejní akademie (městská vyšla až o pár let později) a jako video je to asi nejbizarnější "film", který kdy v Česku vznikl. Poprvé jsem to viděl asi hned v roce 93 nebo 94 ještě na základce a celkem aspoň padesátkrát. Zkrátka klasika nízkého a primitivního humoru ;) ()

GordonCZ 

všechny recenze uživatele

Film jsem neviděl, místo toho sem si raději poslechl audio verzi, protože má být údajně lepší než film. Nicméně ani tak nic moc, kromě několika málo vtipných hlášek, nad kterými se člověk opravdu upřímně zasměje, jde o hodně podprůměrný humor se spoustou profláknutých, a tím pádem ne až tak vtipných, historek. ()

Reklama

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Tak za dvě jenom kvůli zvukové složce a za záběry ze střechy auta, protože na těch nebyli vidět herci, resp. neherci, takže šlo jen o tu zvukovou složku. Na audiokazetách jsem, jako většina lidí tady, vyrůstal a byla to pro mě v dětství opravdu bomba. Ale tohle vypadalo úplně strašně. Jo a zpráva pro Johan07. Izera nemluvil Sobota. To říkal Izer. Napodoboval jeho hlas. ()

Finarfin 

všechny recenze uživatele

V audio verzi zúročuje Zdeňek Izer to, co mu jde podle všeho nejlépe a to je vyprávění vtipů. Podoba policejní akademie (kde mu ještě dělá křoví Marek Dobrodinský) se dá chápat jako převod těchto vtipů do jakési koncepce, tak aby to nebylo jen odvyprávění anekdot a pak už nic, a řekl bych, že se to docela povedlo (já na tom vlastně vyrůstal). Jednoho večera jsem ale narazil na "hranou" verzi tohoto počinu a slovy Ing. Prouzy: "Byl jsem konsternován." Myslím, že tohle bylo opravdu zbytečné. Izer si k sobě vzal partu jakýchsi lidí, kadence vtipů je snížena na polovinu, protože jsou scény zbytečně protaženy neherectvím jednotlivých účinkujících, prostě celkový dojem je o mnoho slabší. Rozhodně doporučuji si raději pustit audio. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle ne... Když to člověk poslouchá jen v audio verzi, je to sranda, ale když to vidí a slyší, jak všechny mluví Izer, říká si, jaký tohle mělo vlastně smysl. No, kromě toho, že se Izer v té době asi prodával, žádný. Strašný paskvil, který vzhledem k audio nahrávkám opravdu nemá smysl a opravdu není zábavný. Některé vtipy jsou holt vtipnější, když je člověk jen slyší. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama