Reklama

Reklama

Částečně hraný a částečně animovaný seriál si ihned po svém premiérovém odvysílání získal srdce diváků na celém světě a stal se jedním z nejúspěšnějších dětských titulů současnosti. V LazyTown je vše vzhůru nohama. Stephanie, optimistická dívka se zářivě růžovými vlasy, přichází do městečka a potkává bláznivý mix obyvatel, včetně nejlínějšího super darebáka na světě – Robbieho Rottena. Naštěstí pro Stephanie na LazyTown dohlíží svým pozorným okem Sportacus, atletický hrdina ve skvělé kondici, který neustále běhá, skáče, dělá salta a létá ve své futuristické vzducholodi, aby ochránil děti z LazyTown před Robbieho intrikami. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (189)

janececek 

všechny recenze uživatele

Možná vám přijdu jako blázen, ale já opravdu musím dát plné hodnocení .. Abych se přiznal, celkem mě šokuje, jak je tento seriál zde na ČSFD zkritizovaný .. Silně mě to překvapuje a taky irituje .. já jsem tento seriál sledoval, když jsem byl menší a strašně jsem ho miloval .. Není to klasická pohádka pro děti, ale obsahuje ve směs všechno, co má správný dětský pořad mít. Prostředí je parádní, mix loutek a skutečných herců pro mě naprosto originální, superhrdina = atlet, záporák úžasně prohnaný a různé písničky, které příběhy doprovází jsou nanejvýš příjemné a skvěle seriál "povznáší". To všechno jsou ohromné plusy a každopádně tomu celému dám přednost než před nějakými Legendy Chima. ()

BuryGol odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná úchylárna na kterou jsem jednou narazil při přepínání programů. Pět minut jsem na to čučel a myslel jsem, že mi někdo podstrčil tripa. Psycho-fetišictickej svět plnej písniček a dobrý nálady a v hlavní roli lolitka s růžovejma vlasama. Pokud na tohle dnešní děcka koukaj, chápu že ve třinácti vezmou nůž a rozsekaj sousedku na hadry... ()

Reklama

boni 

všechny recenze uživatele

Bože, co to je? Jakýmsi omylem jsem jednoho studeného březnového rána viděl jeden díl a dodnes jsem se z toho nedokázal plně duševně vzpamatovat. Napůl animovaný a napůl hraný seriál pro děti mě konsternoval na dlouhou dobu dopředu. Holčička se zářivě růžovými vlasy, režisér jako Sportacus umící s míčem větší kouzla než Ronaldinho a další, jistě na drogách jedoucí obyvatelé města, které je rájem uživatelů LSD. Opravdu nevím, co jiného k tomuto seriálu říct a absolutně nechápu, že tohle může být světový hit v dětské kinematografii, bud´ já jsem byl divné dítě, nebo dnešní svět je zvrácený. ()

Filostar 

všechny recenze uživatele

Silně výchovně působící seriál pro děti, ve kterém je zlo (zastupované pouze škodolibostí) potrestáno nenásilnou formou (většinou zesměšněním). Vítězem je Sportakus - symbol dobra, heroizmu, zdraví, sportovního ducha. Děti potřebují vzory, které můžou napodobňovat. Těžko začnou střílet pavučiny z ruky, nebo se měnit v roboty. Lazy Town je zajímavou alternativou k agresivním seriálům pro děti. S podmanivou barevnou a hudební slupkou děti "konzumují" i základy zdravé výživy a pobízení k sportu. ()

yamaha 

všechny recenze uživatele

Úplne súhlasím s komentárom od Dj Obelix... Fakt neviem prečo je to 102 najhorší seriál.... vysvetlí mi to dakto??? Keď som bol malý pozeraval som to tiež....a poviem vám bavilo ma to, a stavím sa že keby ste všetci čo tu máte tak záporne komentáre mali 4roky... Písali by ste niečo iné... Povedzte mi čo by asi mali natočiť? Namiesto tohto.... Pre deti, so športovým a zábavným zámerom... Ja dávam 5* ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Rozpočet na každú epizódu bol približne 1 milión dolárov, čo je asi päťnásobok vtedajších priemerných nákladov na detský televízny program, čo z neho robí podľa Schevinga najdrahšiu detskú reláciu na svete. (Dyxon123)
  • První volbou do role Stephanie byla herečka Shelby Young, ale kvůli určitým omezením musela odmítnout. (Cheeker)
  • Tento seriál stanice Nickelodeon byl posledním seriálem, který odvysílala česká mutace Jetix. (Vitox)

Reklama

Reklama