foto

Jonathan Judge

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Nickelodeon's Not So Valentine's Special (TV film)
2016 Sigmund and the Sea Monsters (TV film)
2013 Podrazák (TV film)
2012 Camp Fred

TV seriály

2018 Cousins for Life (TV seriál)
Malý Sheldon (TV seriál)
A Financial Secret and Fish Sauce (S02E04)
2017 Rodinka na kousky (TV seriál)
Meal Potty Cart Middle (S03E05)
Treasure Ride Poker Hearing (S03E03)
Dirtbike Old Mechanic Earthquake (S02E16)
2016 Škola ro(c)ku (TV seriál)
Život uprostřed (TV seriál)
2015 Bella a buldoci (TV seriál)
2014 100 věcí, které byste měli udělat před střední (TV seriál)
Gortimer Gibbon's Life on Normal Street (TV seriál)
Nicky, Ricky, Dicky a Dawn (TV seriál)
2013 Mámou přes noc (TV seriál)
Super Thundermanovi (TV seriál)
2012 Fred: The Show (TV seriál)
Level Up (TV seriál)
Marvin Marvin (TV seriál)
Pes a jeho blog (TV seriál)
Táta to zvládne (TV seriál)
2011 Supah Ninjas (TV seriál)
2010 Bar Karma (TV seriál)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
The Fresh Beat Band (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
2008 Koumáci (TV seriál)
2007 Naked Brothers Band, The (TV seriál)
Out of Jimmy's Head (TV seriál)
2004 LazyTown (TV seriál)
Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)
1996 Blue's Clues (TV seriál)

Dokumentární

2017 Skywards

TV pořady

2009 Tosh.0 (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Camp Fred

Producentská filmografie

Filmy

2017 Nickelodeon's Not So Valentine's Special (TV film)

TV pořady

2000 U-Pick Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace