foto

Jonathan Judge

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 According to Kids: The Princess Bride
2017 Nickelodeon's Not So Valentine's Special (TV film)
2013 Podrazák (TV film)
2012 Camp Fred

TV seriály

2020 Outmatched (TV seriál)
Dating (E05)
Pilot (E01)
2019 All That (TV seriál)
Princ z Peorie (TV seriál)
Předstíraná natvrdlost (E11)
Rodinka na kousky (TV seriál)
Jungle Push Resort Anniversary (S04E01)
2018 Princ z Peorie (TV seriál)
Noc v Hopeře (E04)
Příbuzní navždy (TV seriál)
Malý Sheldon (TV seriál)
Finanční tajemství a rybí omáčka (S02E04)
2017 Rodinka na kousky (TV seriál)
Meal Potty Cart Middle (S03E05)
Treasure Ride Poker Hearing (S03E03)
Dirtbike Old Mechanic Earthquake (S02E16)
2016 Sigmund and the Sea Monsters (TV seriál)
Škola ro(c)ku (TV seriál)
Život uprostřed (TV seriál)
2015 Bella a buldoci (TV seriál)
2014 100 věcí, které byste měli udělat před střední (TV seriál)
Gortimer Gibbon's Life on Normal Street (TV seriál)
Nicky, Ricky, Dicky a Dawn (TV seriál)
2013 Mámou přes noc (TV seriál)
Super Thundermanovi (TV seriál)
Táta to zvládne (TV seriál)
See Dad Get Schooled (S01E11)
2012 Fred: The Show (TV seriál)
Level Up (TV seriál)
Marvin Marvin (TV seriál)
Pes a jeho blog (TV seriál)
Táta to zvládne (TV seriál)
See Dad Run Christmas Into the Ground (S01E09)
2011 Supah Ninjas (TV seriál)
2010 Bar Karma (TV seriál)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
The Fresh Beat Band (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
2008 Koumáci (TV seriál)
2007 Naked Brothers Band, The (TV seriál)
Out of Jimmy's Head (TV seriál)
2004 LazyTown (TV seriál)
Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)
1996 Blue's Clues (TV seriál)

Dokumentární

2017 Skywards

TV pořady

2009 Tosh.0 (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Camp Fred

Producentská filmografie

Filmy

2017 Nickelodeon's Not So Valentine's Special (TV film)

TV pořady

2000 U-Pick Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky