Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Globální katastrofa v blízké budoucnotsi přivede vetřelce, kteří ohrozí naší planetu. Crisval, bývalý plukovník, neochotný hrdina musí povstat, aby vedl skupinu pochybných bojovníků. Aby uspěli, musí bojovat s vyspělými soupeři stvořenými z recyklovaných částí zapomenutých strojů. V této válce za přežití lidí musí láska a víra být tou nejsilnější zbraní. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

draggo odpad!

všechny recenze uživatele

Ať žije filipínský film. S Transformers to pochopitelně kromě českého názvu nemá společného skoro nic, kromě několika ubohých trikových pokusů o roboty. Svoje putování s tímhle filmem zakončete u líbivého coveru a reději nenahlížejte pod kapotu, kde se skrývá vražedný mix debilního příběhu, nehrajících herců a nekonečné nudy. /viděno na DVD: 0% a odpad!/ ()

Všežrout 

všechny recenze uživatele

Některé scény (zvláště ty bojové) a některé dialogy by si pro svou zábavnost zasloužily maximální hodnocení, jiné zase hodnocení zcela opačné. Člověku se nejednou honilo hlavou, z jakého filmového kousku si tvůrci, v tom kterém záběru a postavě, brali zrovna příklad (viz komentář Xeeleeho). Při pohledu na Hadese (!), jednu z hlavních záporných postav, který nosí slušivou černou kápi, jsem si ihned vzpomněl na Palpatina ;-) ()

Reklama

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Bohužel na tomhle snímku nejsou nejhorší efekty (s čímž jsem tak nějak počítal), ale samotní "herci". Na obalu dvd je nápis: FILM ROKU. No dejme tomu, že jde o záměnu s Bayovejma Transformers nebo že by tam mělo být "filipínský film roku". Když by se film odvíjel v duchu závěrečný robo-bitvy, fajn, to se docela dalo, ale ten zbytek... Dám 2* za snahu a na podporu filipínský filmový produkce, ale dát víc, to by byla urážka Bayova opusu :) ()

genetique odpad!

všechny recenze uživatele

Smrtiaci filmový vírus, dejová katastrofa, predpotopné efekty! Toto bolo niečo otrasné. Čisto gumený film. Gumený dej, gumení herci, gumené zbrane, gumené brnenia, gumení roboti, gumené dialógy, či hlášky. Počas sledovania filmu mi normálne začali krútiť črevá, dostával som kŕče do nôh, trošku mi zošediveli vlasy a mám pocit, že film zapôsobil aj na moju demenciu. Navyše ani môj DVD prehrávač si nezaslúži prehrávať takéto bohapusté sračky, tak som sa mu po skončení filmu radšej ospravedlnil. 0%. ()

Mr.Lordi odpad!

všechny recenze uživatele

Co jsem komu udělal?? Proč jsem si tohle dvd koupil??? V životě jsem neviděl větší kravinu. V první bojové scéně se přihasil golfový vozík s rameny, na jednom se s hlasitým vžžžž točila vidlička na druhém pro změnu lžička a toto odrovnalo příšerku, z níž bylo jednoznačně vidět, že se jedná o člověka ve zmačkané popelnici. Efekty střelby zněly skoro jako airsoft elektrika, ochotnické herecké výkony filmu taky na kráse nepřidaly. Jediná dobrá scéna byla v závěrečném boji, kde jsem se uchechtl při zapojení tanečního bojového umění. Ano vážení a milí, vydal jsem ze sebe veškerou sílu a zhlédl jsem tento film až do konce. Pak jsem přemýšlel jestli dvd půjdu vrátit do trafiky nebo jej použiji jako "originální" pivní tácek. :-( ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Jednu z hlavních rolí si měla střihnout Angelica Panganiban, ale kvůli nabitému kalendáři odmítla. Nakonec ji nahradila Iya Villania. (Cheeker)
  • Původně měl ve filmu hrát i Angel Locsin. (Cheeker)

Reklama

Reklama