Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Globální katastrofa v blízké budoucnotsi přivede vetřelce, kteří ohrozí naší planetu. Crisval, bývalý plukovník, neochotný hrdina musí povstat, aby vedl skupinu pochybných bojovníků. Aby uspěli, musí bojovat s vyspělými soupeři stvořenými z recyklovaných částí zapomenutých strojů. V této válce za přežití lidí musí láska a víra být tou nejsilnější zbraní. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

honza7 

všechny recenze uživatele

Tak toto je omyl! Film jsem dostal od dědy ve stejný den, co vyšla Transformers 2 já byl šťastnej já byl natěšenej ale coto!? Všichni říkali jak je to lepší jak jednička... asi jsem divnej nebo ne, než jsem se dopátral k tomu, že tohle je nějaká Filipínská kokotina! Néééé To DVD jsem někam pohodil a pohozené tam i zůstane! ()

genetique odpad!

všechny recenze uživatele

Smrtiaci filmový vírus, dejová katastrofa, predpotopné efekty! Toto bolo niečo otrasné. Čisto gumený film. Gumený dej, gumení herci, gumené zbrane, gumené brnenia, gumení roboti, gumené dialógy, či hlášky. Počas sledovania filmu mi normálne začali krútiť črevá, dostával som kŕče do nôh, trošku mi zošediveli vlasy a mám pocit, že film zapôsobil aj na moju demenciu. Navyše ani môj DVD prehrávač si nezaslúži prehrávať takéto bohapusté sračky, tak som sa mu po skončení filmu radšej ospravedlnil. 0%. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tak v tomhle filmu bylo všechno, jak mělo být. Neherci nehráli, neznámý režisér se známým nestal, levné triky nebyly dobré, scénář napsala zfetovaná opice, která viděla Transformers, Válku světů, Vetřelce a pár dalších scifáren, které bezostyšně vykrádala a vykrádala. Jednu hvězdu dávám za odvahu vůbec něco takového natočit a za to, že to není megakatastrofa, ale pouze béčko. Rozhodně existují horší (a ty se někdy dostanou i do kin).__P.S. S Transforméry to samozřejmě (krom vykrádání) nemá nic společného - to jen tuzemský distributor je pablb. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Ultimátní bad movie: velcí roboti, špatné triky, absurdní přehrávání, vykrádání slavných sci-fi (Vetřelci, Star Wars, Riddick), nacionalistická pompéznost, 80s style roztrhané džínsy, otravná děcka, ženské postavy ztvárněné výhradně modelkami a jako koruna všemu poselství "Save the Earth, Recycle" (proto původní název Resiklo). Klíčem k filmu je obtloustlý představitel hlavního hrdiny (působí jak pěst na oko mezi okolními vyrýsovanými hezouny a vnadnými modelkami) Ramon Revilla Jr., což je populární filipínský herec, který podobně jako spousta jeho kolegů vstoupil do politiky. Resiklo je evidentně dílem jeho předvolební kampaně, neboť vedle posilování národní hrdosti Filipínců také obsahuje okatá prohlášení o tom, co je potřeba dělat pro budoucnost dětí, jak jsou stařešinové slepě konzervativní a samozřejmě zdůrazňuje potřebu recyklovat. Vtip filmu pak spočívá v tom, že mecha (velcí bojoví roboti pilotovaní lidmi), kteří vyhrají bitvu proti mimozemským dobyvatelům, jsou z recyklovaného materiálu :) PS: Film nenáleží do Transformers franšízy, byl pouze na Filipínách vyroben na základě ohromného komerčního úspěchu Bayových Transformers. ()

PRobin odpad!

všechny recenze uživatele

Optimus Prime, Bumblebee, autoboti, decepticoni. Transformers made in USA. Ty zná každý. Anchel, Bianca, Krisvald, Mutanos. Transformers made in Filipíny. Ty nezná nikdo. A že ve filmu není jediný transformer? To nevadí! Ten název je cool! Ale spíš než originalitu nám tento snímek ukáže, kolik toho jeho tvůrce, Mark A. Reyes, viděl. V podstatě se totiž jedná o výcuc všeho zajímavého co už všichni známe. Svět ovládne mimozemská rasa Balangů a z lidí dělá pomocí genových mutací své otroky - Mutanos (Pán šelem) nebo je prostě žere (Válka světů). Jejich velitel nosí černou kapuci (Star wars), jeho pobočník je plešoun v plaveckých brýlích (Riddick) a bojují proti zbytkům lidstva, které vede generál Krisvald (Terminator, Rambo, Statečné srdce). Má partu mladých hláškujících kamarádů na kolech (Yamasaki, ET). Emzáci létají v pyramidě (Immortal) a svojí černou image dávají najevo sympatie k rodu Harkonnenů z Lynchovy Duny :) Taky používají roboty k zabíjení lidí (Terminator) a vypadají jako klon vetřelce a fialové křížaly. Ale lidi si ze šrotu, šroubků a matek vyrobili bojové roboty a spustili odvetu. A největší závěrečnou bitku obstarává chlápek v robotovi proti generálovi emzáků, který skáče, syčí a má šišatou hlavu (tenhle film známe všichni, ne? :) Celé se to odehrává v postapo světě, takže v troskách pořád něco hoří a všichni na sebe navlíknou co nejvíc plastového šrotu v domnění, že to se bude nosit (pravda, blatník od čtyřkolky na rameni malýho kluka měl svý kouzlo). Navíc vždy když jsem se zaposlouchal do dialogů, představil jsem si mexické telenovely. Furt se tam řeší kdo kam šel, kde kdo je, kdo kam přišel a kdo má koho rád. Ale přece jen jsem na tom našel originální kousek: Generál Krisvald má na kolenou oranžové odrazky (Besip :) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Jednu z hlavních rolí si měla střihnout Angelica Panganiban, ale kvůli nabitému kalendáři odmítla. Nakonec ji nahradila Iya Villania. (Cheeker)
  • Původně měl ve filmu hrát i Angel Locsin. (Cheeker)

Reklama

Reklama