Reklama

Reklama

Nekecej!

(pořad)

Obsahy(1)

Tato multimediální show si dává za cíl mapovat úroveň vzdělání na českých středních školách. Vysílá se na internetové televizi Stream.cz. Pořadem provázejí Tomáš Novotný a Tomáš Zástěra. (duklak2)

Recenze (61)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pokud byste měl intimní poměr s neteří vašeho bratra, tak jste?" - "Bratranec". Tak to bych si měl pamatovat. Mě tedy ten formát zase až tak moc nebavil, ale oba rádoby uvolnění moderátoři, vyskakující z roští se svými poťouchlými otázkami směrem ke študákům, nebyli zase tak špatní. O něco lepší byli studenti, kteří byli ochotní na cokoli odpovídat, i když nerozuměli položené otázce. Velká gratulace. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Když to porovnám s většinou dnešních "jůtuberů" nad kterými stříká mnoho puberťáků musím říct že to není tak špatné.. Samozřejmě některé díly jsou slabší některé lepší (ono dost záleží na složení lidí, Tomášům se sice občas povede (či nepovede) vtip nezávisle na lidech, ale mnohdy pracují přímo s nimi..), doprovodné scénky občas vtipné občas trapné. 75% ()

Reklama

bouchy 

všechny recenze uživatele

Tomášové jsou má krevní skupina. Se spolubydlícím z koleje jsme se každé pondělí těšili na nový díl a byla to vůbec první věc, co jsme vždy ten den udělali - týden co týden :). Jejich nevtipné skeče na konci každého dílu jsou neuvěřitelně vtipné! Jen je dost smutné pozorovat absolutní všeobecný NEpřehled, zkrátka tupost dnešních středoškoláků (i gymnazistů). A přitom se jedná o lidi jen o trochu málo mladší než já (maturoval jsem v roce 2008). Jednou se jim také moc povedl klasický prostřih "Hej blbě, bělásku!", když ho umístili za špatnou odpověď nějaké černošské MISS :). ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám rád, když si někdo dělá legraci z druhých lidí, tak mě tento pořad zaujal. Některé odpovědi stojí za to. Kolikrát žasnu, padám smíchy. Sám se pokouším odpovídat, a musím říct, že bych nechtěl být toho součástí. Někdy jsem schopen uhádnout všechny otázky, někdy zase totálně netuším. Scénky moderátorů na konci každého dílu jsou super (tedy jen některé). Nejvíc mě pobavila scénka o Romanovi Skamene. Poslední dobou ale kvalita upadá, vtipy se opakují a otázky už nejsou takové. Nejspíš už jim došly nápady, možná by měli zkusit něco nového... ()

Nihlathak odpad!

všechny recenze uživatele

Jo, ony možná ty hlášky, co jsou vždy po nějaké blbé odpovědi, měly něco do sebe. Ale když to slyšíte 3x v každym z více než sta dílů, chce se vám z toho blejt. Teda mně aspoň jo. Navíc Zástěra a Novotný jsou trapní jak necky, díly se jmenují "Rajcovní blondýna" nebo "Prsa jako pomeranče" a jsou povrchní až hanba. Čistý odpad. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama