Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zhruba půlhodinový film vychází ze série počítačovejch her ZNK. Hlavním hrdinou je Jarda Malík (v podání Jana Sembdnera), který je nucen během jednoho dne sehnat 150.000 korun, jinak bude nemilosrdně podřezán. S navrácením mu pomůže jeho nejlepší kámoš Tony (Jiří Hruška). Ve filmu se dále objeví např. Aleš Klika, Roman Forejt, nebo Václav Upír Krejčí jako vypravěč. Ve snímku není nouze o vulgární mluvu, černočerný humor, násilí a drogy - přesně tak, jak to znají hráči herní předlohy. (MoRTy)

(více)

Recenze (200)

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Každej začátek je těžkej. Kdyby se to celý bralo ve vážnym duchu a víc se na tom zapracovalo, nemuselo by to bejt úplně špatný. Ale mizerný neherci, spousta nadávek, vyklepaná kamera, skinhead na drogách (to pan scénárista asi upad, ne?) a rádoby komediální nádech z toho dělá něco, co už vidět nechci. Jedna hvězda za snahu a že jsem se dvakrát zasmál. Člověk si může myslet že je umělec, ale musí to dokázat. Mě timhle Pohl rozhodně nepřesvědčil. ()

DavidUrbanCZ 

všechny recenze uživatele

Dozajista kultovní film českého YouTube. Kdo neviděl, nebyl ve škole "cool". Ale po letech mi tenhle krátkometrážní film přijde tak trochu vyčpělej. Herecké výkony nic moc, kameraman taky nepředvedl žádný kouzla a příběh měl zůstat jen ve hře, ze které tenhle film vychází. Ano, je to studentský film, který se snaží obsáhnout co nejvíc brutality, ale výsledek je takový půměr... Marty mohl předvést něco lepšího. 50% ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Naval prachy ty píčo. Ty to nechceš. Jé co machruješ držko do píči. Tohle nechceš. Dej aspoň mobil ty čuráku. Fakt to nechceš. Tě mrdka poskáče! Krutohustě nahláškovanej krátkometrážní příběh ze skutečnýho života, jenom tam snad nemusel bejt ten blijící epileptik a konec mohl bejt trošku lepší. Jinak, ale slušná zábavná nekorektní jízda. Pomoc těhotný matce je pak nejlepší prej hlavně se nesmíš zdržovat nějakýma píčovinama, protože jinak by se to mohlo celý zesrat... Promiňte pomohl by jste mi z kočárkem? Nevidíš, že spěchám ty píčo?! Já ti dám zdržovat mě ty svině! 75% ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Že jsem dal třetímu počinu "Máma má raka" čtyři hvězdičky, protože tam všechno to diletantství, amatérismus a absence snahy aspoň o snahu sedlo. Ale to neznamená, že to projde vždycky. Tato blbůstka je insiprována počítačovými hrami. Takovými, kde nějaký panďulák chodí, likviduje, co mu přijde do cesty a sbírá body. Neotesané herecké výkony, které jiní považují za slabinu, jsou pro mě paradoxně nejúčinnější zbraní filmu. Ovšem absolutní rezignace na dějový syžet, ze kterého se toho dalo vytáhnout nesrovnatelně více, je při takovém námětu neodpustitelná, stejně jako absolutní nevytěženost scének, které nabízely i největšímu filmařskému diletantovi mnohem více příležitosti se pobavit. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Jsem už strašlivě utahanej ze všech těch vyspěle uvědomělých,anebo ještě horších ,,citlivých" blábolů o fujky násilí,většinou vypouštěných z úst zaprděných chudáků bez nadhledu,nebo ještě hůř pokryteckých zrůd,mastících si ty svoje pohlavní orgány třeba u TV novin.Když mě to irituje,tak na to nečumím!! Pohlovi tleskám a sranda byla ,že jsem si na konci uměl představit jak by tenhle vtípek šlo ještě přitvrdit.--Co rušilo, i když jsem se snažil přistoupit na hru,bylo místy trapné neherectví.Jó není neherec a neherec. 80% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Film byl natočen v Rumburku v létě roku 2008. (skinny9)
  • Jedná se o první český film, který byl natočen podle počítačové hry. (skinny9)
  • Ve scéně, kdy Radek podává Jardovi pytlík s marihuanou, můžeme vidět, že když jej nese, pytlík je plný pouze z poloviny, avšak hned v dalším střihu, kdy jej Jardovi podává přes plot, je pytlík úplně plný. (ČSFD)

Reklama

Reklama