Reklama

Reklama

VOD (1)

Střepiny shrnují nejdůležitější kauzy uplynulého týdne a analyzují je v originálních reportážích. Poprvé byl pořad připravovaný redaktory zpravodajství vysílán v neděli 7. dubna 2002 a okamžitě se zařadil mezi nejsledovanější pořady TV NOVA. Úspěch je o to cennější, že nedělní prime time je opravdu „horkou půdou" z hlediska konkurenčního prostředí. (TV Nova)

(více)

Recenze (140)

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

V komentáři Djkoma jsem si přečetla o "pózách", takže bych ráda upřesnila svoje hodnocení. :) Jednu hvězdičku dávám za aktuální nebo zajímavé informace, co se z tohoto pořadu určitě člověk dozví, ale všechny reportáže, ty o nějakém násilí, zločinech, katstrofách atd. obzvlášť, jsou prezentovány bizarními způsoby, snahou "šokovat" a to nejspíš za každou cenu. Reportáže jsou tu uváděné často značně nevkusnými klipy za použití nehodící se hudby a podobně. Přijde mi to příliš otravné na slušné hodnocení, nemluvě o chvílemi podivné neprofesionalitě uvaděčů těchto zpráv. ()

JohnnyB. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak na tento pořad jsem alergický a to hodně. Tváří se jako jeden ze sta, ale NOVA nám zde podsouvá rádoby moudré komentáře a tak nějak nás tlačí do toho, abychom sdíleli její názory a postoje. Což je nechutné (toto podsouvání i názory samotné). Redaktoři jsou schopní sdělit, co je dobře, co je špatně a jak by to mělo být. Má odpověď na všechny problémy, i na takové, o kterých fundovaní odborníci vedou dlouhé debaty nemoci se dobrat přijatelného výsledku. Voila, je tu paní z Novy a ona vše vyřeší a správně poradí. Podle mě je "moudrý názor a správný postoj podle TV Nova" ukázkový příklad oxymorónu a televize zde není od toho, aby nás přesvědčovala o svojí pravdě (alespoň ne tak okatě). ()

Reklama

Iggy odpad!

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě na tomhle pořadu irituje ten vlastní názor na konci každé reportáže. Ani v nejmenším mě nezajímá, jaký mají na věc názor redaktoři Novy. Uzavřít reportáž o kouření v restauracích, nebo na zastávkách, už si nevzpomínám, slovy: "Já osobně si myslím, že by lidé kouřit neměli." mi přijde poněkud debilní. ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jeden z nejlepších dokumentárních týdenních zpravodajských seriálu, jaké jsem si jenom mohl přát. Postupně to bohužel upadá a humor jde rázem dolů. Miluji týdenní shrnutí a to, že je to na stránkách novy tomu jedině přidává. Bohužel nemůžete udržovat neustále kvalitu, ale přesto se snaží. Ze vzpomínky na 4 roky sledování na gymnáziu dávám 4 bodíky. Bylo to pro mě něco jako ukončení týdne a povinnovka. Téměř to pro mě, i když se za to stydím, nahradilo kostel, který uvozoval týden a dával mi zdání běhu času a jeho hodnoty. ()

Mo. 

všechny recenze uživatele

Konečně pořádná zpravodajská analýza na televizních obrazovkách nebo jen další publicistický bulvár? Tak se na to podívejme: Místo faktů spekulace, aféry často jednoduše vycucané z prstu, ani náznak snahy o objektivitu, zaručeně "nestranní" moderátoři, cool hollywoodská znělka vypadající jako z nějakého laciného thrileru, a typicky Novácký případ "investigativnosti", která si i tentokrát vzala dovolenou. -- Vhodné tak maximálně na zředění stolice. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama