Reklama

Reklama

VOD (1)

Střepiny shrnují nejdůležitější kauzy uplynulého týdne a analyzují je v originálních reportážích. Poprvé byl pořad připravovaný redaktory zpravodajství vysílán v neděli 7. dubna 2002 a okamžitě se zařadil mezi nejsledovanější pořady TV NOVA. Úspěch je o to cennější, že nedělní prime time je opravdu „horkou půdou" z hlediska konkurenčního prostředí. (TV Nova)

(více)

Recenze (140)

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

V komentáři Djkoma jsem si přečetla o "pózách", takže bych ráda upřesnila svoje hodnocení. :) Jednu hvězdičku dávám za aktuální nebo zajímavé informace, co se z tohoto pořadu určitě člověk dozví, ale všechny reportáže, ty o nějakém násilí, zločinech, katstrofách atd. obzvlášť, jsou prezentovány bizarními způsoby, snahou "šokovat" a to nejspíš za každou cenu. Reportáže jsou tu uváděné často značně nevkusnými klipy za použití nehodící se hudby a podobně. Přijde mi to příliš otravné na slušné hodnocení, nemluvě o chvílemi podivné neprofesionalitě uvaděčů těchto zpráv. ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jeden z nejlepších dokumentárních týdenních zpravodajských seriálu, jaké jsem si jenom mohl přát. Postupně to bohužel upadá a humor jde rázem dolů. Miluji týdenní shrnutí a to, že je to na stránkách novy tomu jedině přidává. Bohužel nemůžete udržovat neustále kvalitu, ale přesto se snaží. Ze vzpomínky na 4 roky sledování na gymnáziu dávám 4 bodíky. Bylo to pro mě něco jako ukončení týdne a povinnovka. Téměř to pro mě, i když se za to stydím, nahradilo kostel, který uvozoval týden a dával mi zdání běhu času a jeho hodnoty. ()

Reklama

gotham odpad!

všechny recenze uživatele

Na tomhle pořadu mi vadí už jen ty upoutávky, kde je vidět, jak jsou tvůrci pořadu jednostranní a bulvární. Navíc jsem zaznamenal několikrát zjevné pochybení ve faktech či naprostou neodbornost komentáře, zejména co se týkalo sportovních témat. Bylo vidět, že zkrátka tvůrci o této oblasti nevědí prakticky vůbec nic. Je to, jako když si přečtete v časopise o módě filmovou recenci :-)) 0% ()

P/\/EL odpad!

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=DIl9xQw7Z5M&feature=related Jinak, jasně, že dávám přednost české televizi, není to ideální, ale oproti nově posledních let je to obrovský rozdíl, nemůžu si pomoct, pamatuje se, jak se kdysi nadávalo na Železnýho, jenže za něj ty pořady za něco ještě stály, sice asi Střepiny vznikly za něj, ale ztratila se celá řada zajmavejch pořadů a nastoupila opravdová masová tupost, no, prostě Střepiny jsou bulvár a určitě řada příspěvků uplně de**lní neni, ale spousta věcí je prostě otřesná, jak napsal třeba Angelopul odpad! - ve smyslu, že takhle by se žurnalistika dělat neměla, příspěvky jsou odbyté, povrchní, hloupé, manipulativní. Třeba Víkend je sice také těžkej mainstream (příliš lapidární), tak mi příde docela fajn, no, jinak 168 hodin je daleko vkusnější pořad s rozhodně sympatičtější moderátorkou a parádními kuriozitkami na konec. (tv nova moderátorskej styl to je něco, o čem se moc nepíše, ale je to prostě fuj, kdysi dávno začínali na nově vlastně profíci, lidi zkušení, postupem času nabírali čím dál tím více mladších a mladších a já chápu, že je nova zaměřená na průměr, takže nabírá takové všelijaké typy - trošku odbíhám, myslim všelijaký ty reportéry - kluci, holki a ta jejich příšerná rétorika, ale i tady prostě moderování a tito lidé jsou opravdu nesmírně nesympatičtí až protivní....no...jednička má myslim až na pár vyjímek zajmavější typy, tv prima zase nabírala takové suché...nebo nevim, jak to vyjádřit..ve světě jsou země, kde zase záleží na velikosti poprsí...tedy hodně velká.....preferují..) Djkoma jak píše, že Střepiny jsou přesně to, co naše země potřebuje, tak to mě celkem rozesmívá, nevěřim, že je nova nezávislý médium, který vedou ti nejlepší profesionálové, hlavně už dříve se ukázalo, že leze do pr. těm či těm, co jsou zrovna u moci, no a je fakt, že česká televize na tom nebyla a neni o nic lépe, takže jako určitě lepší než za min. režimu, ale jsou to prostě hodně velká média s příliš širokym záběrem, kdy za nitky tahá v pozadí bůhvíkdo a jaksi......prostě jsem asi předpojatej, páč tenhle pořad mě nikdy nebavil, ani ta pitomá znělka...____jinak nejzajmavější pořad na nově mi příde určitě 112 ohrožení života - velmi se hodící moderátor - jediná vyjímka a prostě dobře udělané, sice honba za senzací samozřejmě, ale zas až tak nevkusné a bulvární - vydělávání na cizím neštěstí to sice pořád je, ale tyhle věci se dějou... ()

obivan568 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak, dámy a pánové, musím se přiznat. Včera jsem hrál Black Ops, po skončení jsem šel ven a kdesi v obchodě jsem ukradl P90ku. Munici jsem vzal také a hned prvního člověka, co jsem viděl, jsem bez milosti zastřelil. Nikdo nic neviděl. Mrtvolu jsem schoval. Tvářil jsem se šťastně, jako bych něco dokázal. Zahodil jsem P90ku někde venku. Šel jsem domů. Usedl k PC. Začal hrát. Nespal jsem. Další den ve škole jsem zmlátil jednu holku a kluka, co jí bránil. Poslali mě do ředitelny. Nasral jsem se. Než přijeli rodiče, umlátil jsem ředitele židlí. Šel jsem na policii. Přivolaný psycholog u mě zjistil tzv. netolismus. Dostal jsem 20 let v base. ........... Žádný strachy, to, co jsem napsal, je pouze narážkou na tuto debilní reportáž. Nova je prostě sračka. Neumím to popsat, ale toho, kdo tuhle reportáž vymyslel bych zmlátil, že by ho nepoznala ani vlastní žena/muž (i když takovej zmrd ani nemůže mít rodinu). Takže, neposlouchejte tyhle sračky a radši jděte ke svejm PC miláškům a spokojeně hrajte klidně 3 hodiny denně. Nic se vám totiž nestane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama