Reklama

Reklama

VOD (1)

Střepiny shrnují nejdůležitější kauzy uplynulého týdne a analyzují je v originálních reportážích. Poprvé byl pořad připravovaný redaktory zpravodajství vysílán v neděli 7. dubna 2002 a okamžitě se zařadil mezi nejsledovanější pořady TV NOVA. Úspěch je o to cennější, že nedělní prime time je opravdu „horkou půdou" z hlediska konkurenčního prostředí. (TV Nova)

(více)

Recenze (140)

GilEstel

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že když pořad vzniknul, sledoval jsem ho opravdu pravidelně. Významné události a kauzy uplynulého týdne zde byly v rychlosti a uceleně analyzovány a komentovány. Pro mě jako mladého člověka to byl rychlý a snadný zdroj informací o světě kolem. Postupem času mi to ale přišlo stále slabší a rozsahově omezené. Některé věci jsem cítil potřebu znát podrobněji, jiné mě nezajímaly. Asi po roce jsem to přestal sledovat úplně. Rozhodně to ale špatný pořad nebyl. A jelikož běží jako jeden z mála celých 15let, asi nebude úplně špatný ani dnes. ()

Iggy odpad!

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě na tomhle pořadu irituje ten vlastní názor na konci každé reportáže. Ani v nejmenším mě nezajímá, jaký mají na věc názor redaktoři Novy. Uzavřít reportáž o kouření v restauracích, nebo na zastávkách, už si nevzpomínám, slovy: "Já osobně si myslím, že by lidé kouřit neměli." mi přijde poněkud debilní. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Zajímavé shrnutí toho nejdůležitějšího, co se událo v uplynulém týdnu. Slovo "nejdůležitější" je sice velmi subjektivní, znáte to, co jsou na nově zprávy číslo 1. Ale i tak není na škodu v neděli večer zapnout bednu, neubyde nás a dozvíme se určitě něco zajímavého. --- Jo a teď jsem si vzpomněl, co je u toho totálně na odsřel - ty dementní, trapné poznámky, co jsou vyblity vždycky na konci zprávy v rychlém přehledu. Z toho je mi teda někdy na nic, že dokáží i k tragickým událostem vymyslet primitivně hloupý doslov. Není to vůbec vtipné nováci. OMG! ()

Angelopul odpad!

všechny recenze uživatele

Tendenční názory ubohých a hloupých reportérů, naprosto neznalých dané problematiky. Učebnicový případ, jak by se žurnalistika/publicistika neměla dělat. Žádná objektivita. Povrchní a neodborné informace. Banalizace významných společenských témat. Nepravdy, dezinformace, propaganda. Za celou dobu co se tento pořad vysílá, bylo jen málo dílů, ve kterých mě nerozzuřílo naprosto nekompetentní hodnocení většinou účelově a zkresleně podaných faktů. Každý, koho se nějaká reportáž v tomto bulvárním infotainment pořadu nějak dotkla, či se nějak otřela o téma, ve kterým je kovaný mi musí dát za pravdu. Ne opravdu, přepínám to rovnou, nebo by to odnesla televize. ()

Mallinali odpad!

všechny recenze uživatele

Po letech měním hodnocení. Po řadě reportáží, které představovaly naprosté dno novinařiny jsou tři hvězdičky neobhajitelné. Angažovaný hlas, filmová hudba, tendenční a předem jasný pohled na kauzy, jednostranně vybraní odborníci, fakta často vycucaná z prstu, ve speciálech neskutečně ubohé a zbytečné otázky a trapný pocit, který se dostavuje stejně pravidelně jako sex před svatbou atd. Za všechny připomenu díl, kdy ve Střepinách osudově vyhlašovali boj o město Kobani, na hranici Sýrie a Turecka, jako snahu o průlom Islámského státu směrem k Evropě. Vyhlašovali, že jestli bude město dobyto, dostanou se fanatici na hranici Turecka a Evropa bude další na řadě...vtip je v tom, že ti fanatici měli už nejmíň rok obsazené stovky kilometrů hranice s Tureckem a Kobani bylo pouze posledním bodem odporu prostřední části kurdského osídlení v severní Sýrii. Taky na Turky fanatici neútočí, protože ti jim pomáhají, neboť tím oslabují vlastní Kurdy, mimo jiné. Takže celá reportáž o ničem. A tak to máte furt, a dokonce vás chtěj ještě morálně poučovat... Je to prostě novinářský aušus nejhrubšího zrna. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama