Reklama

Reklama

VOD (1)

Střepiny shrnují nejdůležitější kauzy uplynulého týdne a analyzují je v originálních reportážích. Poprvé byl pořad připravovaný redaktory zpravodajství vysílán v neděli 7. dubna 2002 a okamžitě se zařadil mezi nejsledovanější pořady TV NOVA. Úspěch je o to cennější, že nedělní prime time je opravdu „horkou půdou" z hlediska konkurenčního prostředí. (TV Nova)

(více)

Recenze (140)

Apofis28 

všechny recenze uživatele

Ze začátku byl pořad zajímavý, glosa politického a dalšího dění u nás i ve světě měla svou úroveň, bohužel poslední dobou je to jen taková maškara, kde plácají líbivá hesla k té či dané situaci. Nemohu se ubránit srovná reportáže o Americkém konvoji, mezi Střepinami a reportéry ČT, zatímco ve střepinách tam nějaká kr*va řešila, že si s ní neudělají ve službě selfí a nebo že mají naučené odpovědi, tak na ČT aspoň porovnali reakce zastánců a odpůrců. Už jen pro takovou debilní reportáž, která vznikla spíše z důvodu toho, že to byla povinnost a jejichž množství narůstá, snižuji na 3 hvězdy. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Zajímavé shrnutí toho nejdůležitějšího, co se událo v uplynulém týdnu. Slovo "nejdůležitější" je sice velmi subjektivní, znáte to, co jsou na nově zprávy číslo 1. Ale i tak není na škodu v neděli večer zapnout bednu, neubyde nás a dozvíme se určitě něco zajímavého. --- Jo a teď jsem si vzpomněl, co je u toho totálně na odsřel - ty dementní, trapné poznámky, co jsou vyblity vždycky na konci zprávy v rychlém přehledu. Z toho je mi teda někdy na nic, že dokáží i k tragickým událostem vymyslet primitivně hloupý doslov. Není to vůbec vtipné nováci. OMG! ()

Reklama

pakobylka odpad!

všechny recenze uživatele

Ke "Střepinám" jsme nikdy neměla výrazně kladný ani výrazně záporný vztah. Nesledovala jsem je ... nějak pravidelně, spíš jsem se čas od času vyskytovala v jedné místnosti spolu s nimi, takže jsem si jen tak bokem vyslechla, co měly zrovna na srdci. Někdy mě to zaujalo a jindy ne, v mnoha ohledech jsem s nimi nesouhlasila, ale brala jsem je s rezervou ... s plným vědomím jejich nekorektnosti i jejich bulvárního zaměření. Ovšem dne 20. 9. 2015 se mi dostalo té cti sledovat "SPECIÁL" zaměřený na uprchlickou krizi v Evropě. Vážení přátelé ... takovou koncentraci vědomě šířených polopravd - takovou kvantitu cílené, bohapusté demagogie v úhledném, růžovém, téměř omašličkovaném balení jsem nebyla schopna strávit ... a tak jsem se rozhodla milé "Střepiny" patřičně ohodnotit. Je mi naprosto jedno, co všechno mají za sebou a nač se zaměří příště. Nemusím být objektivní - ony zcela zjevně také nejsou ... a na rozdíl od nich mě má předpojatost nemusí trápit, protože to nejsem já, kdo by se měl za sdělené informace zodpovídat - kdo má sílu celoplošného média, které ovlivňuje veřejné mínění. Účelové podstrkování té hezčí z obou stran mince může být v dnešní nestabilní, zjitřené době nejenom nezodpovědné, ale doslova a do písmene nebezpečné. ()

Angelopul odpad!

všechny recenze uživatele

Tendenční názory ubohých a hloupých reportérů, naprosto neznalých dané problematiky. Učebnicový případ, jak by se žurnalistika/publicistika neměla dělat. Žádná objektivita. Povrchní a neodborné informace. Banalizace významných společenských témat. Nepravdy, dezinformace, propaganda. Za celou dobu co se tento pořad vysílá, bylo jen málo dílů, ve kterých mě nerozzuřílo naprosto nekompetentní hodnocení většinou účelově a zkresleně podaných faktů. Každý, koho se nějaká reportáž v tomto bulvárním infotainment pořadu nějak dotkla, či se nějak otřela o téma, ve kterým je kovaný mi musí dát za pravdu. Ne opravdu, přepínám to rovnou, nebo by to odnesla televize. ()

Yeah(c) 

všechny recenze uživatele

Áháá, toto je ten pořad na který, nalákán předchozí reklamou, jednou za čas mrknu doufajíc, že se dovím nějaké nové informace. Namísto toho však poslouchám pouze uplakané subjektivní dojmy oněch "redaktorů", nad nějakým žhavým tématem, jimiž provázejí celou reportáž a nakonec to rozsekne ta paní co to uvádí, jež si naprosto spontáně vylejvá srdíčko nad tím, jaké zrůdy mohli hodit miminko do popelnice, a jak ta matka co porodila a odešla vlastně ani není matka atp. Učebnicový příklad neprofesionality redaktorského sboru a zejména těch, kteří ty jejich sentimentální slinty kterými shazují reportáže v pořadu na opravdu nízkou úroveň pustí do vysílání. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama