Reklama

Reklama

Saturnin


Epizoda 2 (E02)

(epizoda)

Obsahy(1)

Na scéně se objevuje teta Kateřina se svým synem Miloušem. Teta je okouzlující, Milouš jakbysmet. Kateřina, průtrž přísloví a lidových pranostik, je na zabití dvacet čtyři hodin denně, Milouš je na tom nepatrně lépe. A jediný, kdo je schopen Kateřině čelit, je Saturnin. Od minulého dílu, v kterém došlo k známému incidentu s koblihou a ten jako výstřel z pistole odstartoval sérii výstředních situací, se hausbót stává nejen novým domovem Jiřího, ale i zdrojem dalších humorných situací. (Česká televize)

(více)

Recenze (1)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek je geniální - kouřící Milouš a teta Kateřina, která by s ním ráda do lázní kvůli jeho chatrnému zdraví. Jenže se tam s ním nedostala a tak chce trávit čas na vodě u Jiřího. Naštěstí pro hlavního hrdinu Saturnin si ví rady a využije všechny své staré známé, aby v létě sehnal škrabošku Mikuláše a čerta. Mezitím vyřešíme problém se stožárovou plachtou a řadou pořekadly, na které je teta Kateřina odbornice. Ale i ona pochopí, že na lodi není vítána. Pak se vydáme na plavbu, která končí pod Karlovým mostem. Ráno si dáme rozcvičku ve stylu Tyršova Sokola a pak už se vydáme na cestu za Jiřího dědečkem. Jenže i sem míří nezdolná teta Kateřina s Miloušem. Po projížďce dědečka se Saturninem v autě a obědě přichází na scénu opět doktor Vlach. Dědeček cvičí se Saturninem džiu džitsu a výsledkem je vtipná návštěva Jiřího v nemocnici. Vtipný díl především díky dědečkovi, Saturnin Oldřicha Víznera opět výtečný. ()

Zajímavosti (1)

  • Místo, kde kotvil hausbót, bylo Dětský ostrov v Praze. Dědečkova vila se nacházela v Hýskově. Nemocnice byla Dětské centrum při FTN v Praze. [Zdroj: filmovamista.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama