foto

Josef Špelda

  • nar. 22.4.1940 (80 let)
    Třebíč, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2010 Cizí příběh (TV film)
2008 10 způsobů lásky (TV film)
2006 Poslední kouzlo (TV film)
2004 Milenci a vrazi
2003 Hodina tance a lásky (TV film)
1998 Bedřich má psy rád (TV film)
Bloček (TV film)
Stříbrný a Ryšavec (TV film)
1996 Ceremoniář
1995 Má je pomsta
1994 Saturnin
1991 Biletářka (TV film)
Já, Mauglí (TV film)
1982 Cestou k vítězství (TV film)

TV seriály

2010 Cukrárna (TV seriál)
Firemní foto (E13)
Specialita podniku (E12)
Dort (E11)
další epizody (13)
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
Tichá noc (E13)
Adventní nadílka (E12)
Velké naděje (E11)
další epizody (13)
2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Čas grundlí (S01E10)
1994 Saturnin (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2012 Neobyčejné životy (TV seriál)
Taťjana Medvecká (S04E13)
1993 Setkání s Oldřichem Daňkem (TV film)

TV pořady

1974 Recitál Marie Rottrové - Lásky (TV pořad)

Divadelní záznam

2018 Vzkříšení (divadelní záznam)
2016 Den opričníka (divadelní záznam)
2000 Heda Gablerová (divadelní záznam)
1986 Hamlet (divadelní záznam)
1985 Vévodkyně valdštejnských vojsk (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2019 Ceny Thálie 26. ročník (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

1988 Video a já (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky