foto

Josef Špelda

  • nar. 22.4.1940 (77 let)
    Třebíč, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Den opričníka (divadelní záznam)
2010 Cizí příběh (TV film)
2008 10 způsobů lásky (TV film)
2004 Milenci a vrazi
Nadměrné maličkosti: Čas grundlí (TV film)
2003 Hodina tance a lásky (TV film)
2000 Heda Gablerová (divadelní záznam)
1998 Bloček (TV film)
Stříbrný a Ryšavec (TV film)
1996 Ceremoniář
1995 Má je pomsta
1994 Saturnin
1991 Biletářka (TV film)
1985 Vévodkyně valdštejnských vojsk (divadelní záznam)
1982 Hamlet (divadelní záznam)

TV seriály

1994 Saturnin (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)

TV pořady

1974 Recitál Marie Rottrové - Lásky (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

1988 Video a já (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace