foto

Josef Spitzer

  • nar. 1.3.1937 (81 let)
    Bukurešt, Rumunsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1998 Stříbrný a Ryšavec (TV film)
1997 Trampoty pana Humbla (TV film)
Čarodějné námluvy (TV film)
1996 Ceremoniář
1994 Saturnin
1989 Táta k příštím Vánocům (TV film)
1986 Stopy ve skle (TV film)
Šaty až na zem (TV film)
1982 Kvůli mně přestane (TV film)

TV seriály

2007 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Učitelky s praxí (S04E01)
2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Léčba neklidem (S01E08)
1994 Saturnin (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Abychom zdrávi byli (E05)
Vlakem na Vídeň (E04)

Dokumentární

2017 Tajuplný podzemní svět (TV seriál)
Poklady Karpat (E14)
Krajem uhlí a břidlice (E13)
Hory Železné a Zlaté (E12)
další epizody (14)
2015 Můj Vladimír Pucholt (TV film)
2014 Bohové a mýty staré Evropy (TV seriál)
Tři pruty Svatoplukovy (E13)
Burgundi, potomci Nibelungů? (E12)
Zázrak zvaný gotika (E11)
další epizody (13)
Rakovina je šok (TV film)
2011 Stará domovní znamení (TV film)
2010 Bohové a hrdinové antických mýtů (TV seriál)
Helios, Faetón a ostrov boha slunce (E13)
Romulus a Remus (E12)
Aeneovo bloudění (E11)
další epizody (13)
Za tajemstvím šumavských lesů
2008 Uloupené Kosovo (TV film)
2004 Subterra na Mrázovce
1989 Země pod Araratem

TV pořady

2007 Výtvarnické konfese (TV pořad)
2000 Diagnóza (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace