Reklama

Reklama

Politické harašení aneb S politiky stále netančíme

(pořad)

Obsahy(1)

Zuzana Bubílková a Miroslav Šimek zábavnou formou glosují politické dění bez rozdílu politických stran. Diváci mají možnost setkat se s oblíbenou tetičkou ze Slovenska, poslechnout si odpovědi na otázky pro Rádio Bubu, případně imitované rozhovory se známými politiky. Jedná se o představení, které se zabývá politickou satirou, průřezem politických stran a vrací tak z pohledu občana politikům jejich často sobecké a nelogické chování. (Pumiiix)

(více)

Recenze (97)

SenFlxr odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohost. Pořád ale pořád dokola to samé. Proč nastavovat pořád to stejné? Asi se najde ještě pořád dost lidí co jsou ochotni tohle sledovat. Politici jsou svině, berou úplatky, lidem se smějí. Fajn je to zřejmě tak, jenže proč to pořád opakovat? Paní Bubílková na tom postavila kariéru, když ji slyším jak s tou příšernou dikcí spěje k pointě svého "vtipu" a jak u toho vždy zintenzivňuje svůj projev, tak se mě navaluje. Pak přijde vždy něco jako pointa, to už málem řve, a já už bliju nad nečekanou oduševnělostí a bystrostí vyřčeného... ()

daEmoNickY 

všechny recenze uživatele

Zaprodali se :)................................................Zajimave je videt jak zmenily styl. Zacali take s tim musi pohnout protoze uz nedelaji pro verejnopravnou tv...................Sakra! Nova zabila Simka!! :)............................Jestli se vam moje plky nelibily vite kam mate jit (k tv a pustit si Simka a Bubilkovou). ()

Reklama

hororwatch 

všechny recenze uživatele

S odstupem času si myslim, že situace u nás je tak ubohá, když si politici dovolí vysmívat se v záznamech ve sněmovně svými proslovy a chcát občanům do ksichtu, že už nám nezbývá nic jiného, než si z toho dělat srandu. Dokud měl ještě Šimek dech, byla to bomba. Občas mě už fakt bolelo břicho. Bubílková sama o sobě stojí za ho**o, je uječená a neumí ani zabarvit hlas tak, aby si z toho vybavil člověk tu momentku a zasmál se. Bez Šimka ani ránu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Starý, vypelichaný, račkujúci Miloslav Šimek by mi nijak zvlášť nevadil. Ten bol celkom v pohode. No jeho šeredná kolegyňa Zuza Bubílková bola na mňa moc. Túto odpornú karikatúru ženy s nepríjemne škrekľavým hlasom som nemohol vystáť. Keď začala zo seba sypať trapné hlášky v skomolenej čecho-slovenčine, tak sa mi vo vačku nožík otváral. Neznášal som to jej hlúpe hihňanie a nechutné grimasy. Všetko to kazila. Jednu hviezdičku tejto relácii dávam len preto, lebo politickú satiru považujem za dôležitú súčasť humoru v demokratickej spoločnosti. * ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Humor Miloslava Šimka v kombinaci s Jiřím Grossmanem je bezprostřední, nenucený a neobyčejně zábavný. Co jej ale vedlo k paktování se s Bubu, co nezavře hubu, je mi záhadou. I když sám pan Šimek působí poměrně důstojně, trhlá Zuzana Bubílková a její trapný humor, jemuž se nejraději směje sama, div se nezadáví, je něco naprosto ubohého. Žvatlá a žvatlá a já nevím, jestli vzít do ruky telefon a volat docenta Chocholouška nebo židli, kterou o ní v zápětí přerazím. Nevylepšilo to bohužel ani fešácký dřevo zvané Petr Vondráček, které ovšem úrovni paní Blbínkové odpovídá. Celkově to dopadlo ješte hůře, než původní i tak dost slabý pořad S politiky netančím a jen z úcty k panu Šimkovi nedávám odpad, ač to tam rozhodně patří. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama