foto

Petr Kolář

  • nar. 20.6.1967 (50 let)
    České Budějovice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Český zpěvák Petr Kolář se narodil 20. června 1967 v Českých Budějovicích. V roce 2004 vyhrál v anketě Černá vrána kategorii zpěvák, o rok později v anketě TýTý skončil na třetím místě. Ve stejném roce získal i Zlatou desku za prodaných více než 10 tisíc kusů nosičů alba Album.

Petra Koláře můžete spatřit v divadelní hře, na koncertu a nebo ve známých televizních pořadech, které jsou především zaměřeny na hudební prostředí.

Jiří "BloodMax" Neubauer

Herecká filmografie

Filmy

2011 Notre dame de Paris (divadelní záznam)
2009 Mona Lisa (divadelní záznam)
2008 Golem (divadelní záznam)
2005 Tři mušketýři (divadelní záznam)
2003 Johanka z Arku (divadelní záznam)

TV seriály

2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)

Dokumentární

2017 Hej mistře basů (koncert)
Český mejdan s Impulsem 2017 (koncert)
2016 Český mejdan s Impulsem (koncert)
2013 Arakain, Lucie Bílá, Petr Kolář - XXX - Praha PVA Expo (koncert)
ČT Live - 30 let Precedens (koncert)
2011 Příběhy slavných:Ve vlnách (TV film)
ČT Live - Vzpomínka na Jiřího Schelingera (koncert)
2010 Michal David 50 - Mejdan roku (koncert)
ČT Live - Pocta Petru Mukovi (koncert)
2009 Karel Gott 70 (koncert)
2008 Petr Kolář v Lucerně (koncert)
Strom naděje a splněných přání (koncert)
Tříkrálový koncert (koncert)
ČT Live - Pavel Vrba (koncert)
2004 Karel Svoboda 65 (koncert)

TV pořady

2017 Velká plavba s Waldemarem (TV pořad)
2016 Hvězdná párty (TV pořad)
2015 Hvězdy na Barrandově (TV pořad)
Muzikantské legendy Karla Vágnera (TV pořad)
2014 Missis 2014 (TV pořad)
Souboj národů (TV pořad)
Český Slavík Mattoni 2014 (TV pořad)
2013 Galashow 60 (TV pořad)
Krása pomoci (TV pořad)
Možná přijde i charita 2013 (TV pořad)
Polívka na víně (TV pořad)
Srdce pro děti 2013 (TV pořad)
Televizní legendy (TV pořad)
TýTý 2012 (TV pořad)
Zpívá celá rodina 2013 (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2013 (TV pořad)
2012 Hlas Česko Slovenska (TV pořad)
Limuzína (TV pořad)
Sportovec roku 2012 (TV pořad)
Srdce pro děti 2012 (TV pořad)
TýTý 2011 (TV pořad)
Živě na jedničce (TV pořad)
2011 Bubo bubo (TV pořad)
Ceny Anděl 2010 (TV pořad)
Silvestr 2011 (TV pořad)
Silvestr na pláži (TV pořad)
Splněná přání - Srdce pro děti (TV pořad)
Trumfy Miroslava Donutila (TV pořad)
TýTý 2010 (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2011 (TV pořad)
2010 Atlet roku 2010 (TV pořad)
Ceny Anděl 2009 (TV pořad)
Helena na Broadwayi (TV pořad)
Kapka naděje (TV pořad)
TOP STAR (TV pořad)
TýTý 2009 (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2010 (TV pořad)
2009 Ceny Thálie 2008 (TV pořad)
Devatero řemesel (TV pořad)
Druhá šance (TV pořad)
Duety... když hvězdy zpívají (TV pořad)
Silvestr 2009 - Pojďte dál... (TV pořad)
2008 Hvězda mého srdce (TV pořad)
Mejdan roku z Václaváku 2008 (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2008 (TV pořad)
2007 Hádej, kdo jsem! (TV pořad)
Mejdan roku z Václaváku 2007 (TV pořad)
Souboj hitů (TV pořad)
SuperDuety (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2007 (TV pořad)
2006 Český slavík Mattoni 2006 (TV pořad)
2005 Inbox (TV pořad)
Jaroslav Uhlíř v Lucerně (TV pořad)
Scénky na scénu (TV pořad)
Silvestr 2005 (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2005 (TV pořad)
Šárka! (TV pořad)
2004 Silvestr 2004 (TV pořad)
Život plný písniček (TV pořad)
2001 Politické harašení aneb S politiky stále netančíme (TV pořad)
Vabank (TV pořad)
2000 Deníček Ivety B. (TV pořad)
GO - GO šou (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Noc s Andělem (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Sama doma (TV pořad)
XXL (TV pořad)
Zlatíčka (TV pořad)
1997 Rande (TV pořad)
1994 Eso (TV pořad)
Snídaně s Novou (TV pořad)
Televizní noviny (TV pořad)
Český bodyguard (TV pořad)
1993 Dobré ráno (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 Doctor P.P. - Bicáky, tricáky, kokosáče (hudební videoklip)
2005 Petr Kolář - Vyznání (hudební videoklip)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

1997 Josef Lada - malíř český (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace