Reklama

Reklama

Co týden vzal

(pořad)
Talk-show / Komedie
Česko, 2008, 30 min

Účinkují:

Zuzana Bubílková (moderátor), Miloš Zeman, Jan Stránský

To nejzajímavější z uplynulých sedmi dní aneb satirický glosář Zuzany Bubílkové. (oficiální text distributora)

Recenze (21)

iamek

všechny recenze uživatele

Bubu jsi za zenitem. Nech toho dokud je čas. Vlastně ty už jsi spadla až na samotné dno. Kde by jsi byla bez pana Šimka ? ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo, že umečená Bubu po Šimkově smrti bude mít tu odvahu a potáhne svou kárku trapnosti dál. A hele, nejen že se kroutila na Nově, dokud jí neklesla sledovanost pod koláčovou normu, teď navíc mečí a trapní v TV Barrandov. Tam se ovšem hodí, celá TV je trapná a uzená jako trenky Jirky Parubka, takže Bubu má šanci být mezi slepými i jednookou královnou. ()

Reklama

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Smutný doklad toho, kam až se dá klesnout z pozice někdejší populární a profesionální moderátorky. Skutečný a nefalšovaný humus. Celkový dojem: 0 %. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Pozbyla už zcela soudnosti, když ji Šimek opustil, a tak se přesouvala z televize jedné do další, až z nich vypadla úplně. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak jasně, Bubílková pomalu nic jiného neuměla, tak se z toho snažila vyrýžovat co nejvíc. Bohužel (nebo spíš bohudík) neúspěšně. Miloslav Šimek byl pryč (což byla samozřejmě obrovská škoda), a ona to prostě nebyla schopná utáhnout sama. Nikdy na to neměla, ale nedokázala si to přiznat. Lidi na politickou satyru čuměli vždycky hlavně kvůli Šimkovi…což se taky následně projevila mrzké sledovanosti tohoto pořadu… ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama