Reklama

Reklama

Občanské judo

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Jedná se o publicistický pořad vysílaný na TV NOVA. Zabývá se řešením problémů, které mají obyčejní lidé. Zajímavostí je, že TV NOVA vydala tři knihy s radami z tohoto pořadu. (duklak2)

Recenze (45)

darkdaze odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad co pomáhá lidem? Ha ha ha. Pomáhá tomu, kdo si ho zavolá a je mu jedno na čí straně je spravedlnost a hlavně zásadní chyba. Ale je fakt, že do té doby než jsem s tím měla sama zkušenost jsem taky žila v iluzi, že je to "dobrý" pořad. ()

J. K. Lister 

všechny recenze uživatele

Člověk aspoň vidí, že obyčejný člověk musí být hodně vysoký intelekt a ostrou hubu aby se v dnešní době ubránil chybující byrokracii. ()

antragus 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad mi bohužel vždy připomínal dokonalého právníka. Kdo si je ve sporu zavolal na pomoc, vyhrál, protože do jeho protějšku kopali a ryli tak dlouho, až to tak dopadlo. Neříkám, že by nikdy nikomu nepomohli, ale někdy mi to opravdu přišlo velmi neobjektivně jednostranné. ()

mezonek 

všechny recenze uživatele

Povedený publicistický pořad, který ukazuje ty pro Česko typické právní záseky a pomáhá lidem, kteří v nich uvízli pomocí nátlaku, který umí zveřejnění kauz a jmen vytvořit. Kloubí užitečné se zábavným. Popravdě mě to baví sledovat - náš právní systém je totiž napínavý překvapující děsivý horor. Občanskému judu dávám 80% ()

Reklama

Reklama