Reklama

Reklama

Máte doma uklizeno?

(pořad)
  • Velká Británie How Clean Is Your House?
Reality-TV
Velká Británie, 2003, 24 min

Obsahy(1)

Experti na hygienu Kim Woodburn a Aggie MacKenzie odhalují tajemství špíny a nepořádku britských domácností. Diváci se mohou podívat do nejšpinavějších domovů, které si lze jen těžko představit, a seznámí se s jejich obyvateli. (oficiální text distributora)

Recenze (104)

Iloveporn 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč je na ČSFD tahle show a jak se má hodnotit společně s filmy. Je to jako hodnotit návod k použití vysavače jakožto krásnou literaturou. - Je to reality show o uklízení a je to uvěřitelné. Sem tam nekdo žije ve špíně. Ve skutečnosti to byl obrovský hit prodaný do dvaceti zemí, prodaný koncept do dalších pár zemí, vyšly z toho další seriály. Radši budu koukat na tohle, než na filmy s Holubovou, Dukovou a Vašáryovou a zcela nesmyslný dějem. ()

KeiGe 

všechny recenze uživatele

To by se člověk divil, jací lidé existují. Nechápu, jak někdo může žít v takové špíně a nehorázném bordelu v symbióze s červi a plísněmi. A nejvíc mě vždycky dostane to, když z těch lidí vyleze, že jsou "sběratelé" a rádi si věci ponechávají "sbírají". Ne! To nejsou žádní sběratelé. To jsou líné smradlavé hovada! A někdy i uvažuju, jestli si ty paní s barevnýma a chundelatýma rukavicema pozvou kvůli tomu, že chtějí už konečně žít tak nějak "čistě" nebo jestli chtějí založit novou éru bordelu. ()

Reklama

Pantai 

všechny recenze uživatele

Možná bych dala míň, ale z hecu dám pět, protože mě trošku udivilo nízké hodnocení. Ano, je to divadlo, ale kdyby to bylo všechno prezentované s nesmírnou vážností, pak by to teprve bylo na odpad. Takhle se u toho člověk pousměje, pokud chce, odnese si i pár levných a účinných tipů na úklid. Mně se ale nejvíc líbí proměny - to je to, na co vždycky čekám :-) ()

AIMÉE 

všechny recenze uživatele

To, že někteří Britové jsou dobytek můžu směle potvrdit (coby očitý svědek), i když nechci házet všechny do stejného (odpadkového) pytle, nicméně asi potřebovali točit show o takových, kteří potřebují zamést nejen před vlastním prahem. Některé záběry jsou pro silnější žaludky, hnus. Celkem zbytečný seriál, kterému by stačilo pár dílů, nechápu tu sledovanost v GB. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Jak čisto máte doma? To je přesnější překlad. A ne uklizeno. Není pochyb o tom, že tyhle pořady patří do speciálního balíčku pro každého žáka střední školy, aby se naučil doma nejen uklízet, ale i čistit. zde ještě české školství spí. Hádat se o peníze, pořád dokola, tak to ano, ale hledět si učení o potřebných věcech, tak to ne. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama