Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Thriller

Recenze (46)

plakát

Království - Série 2 (1997) (série) 

Nemohla by být třetí řada vydaná alespoň písemně...? Co s tolika-bohužel už asi navěky- nezodpovězenými otázkami.

plakát

Exists (2014) 

Když před někým prcháte, je důležité u toho dělat neskutečný kravál a hlavně pořád křičte, aby o vás pronásledovatel měl neustále přehled.

plakát

Teorie všeho (2014) 

Tři hvězdy, které si celé a výhradně zaslouží Eddie Redmayne. Pokud bych hodnotila pouze jeho skvělý herecký výkon, šla bych výše, ale celkově dostává film jen tři.

plakát

Život se smrtí (2014) (seriál) 

Zajímavý dokument. Může nabídnout jiný pohled a možná útěchu těm, kteří se s podobným tématem ve svém okolí setkali a těm, kteří zatím ne, umožní s laskavým svolením hlavních představitelů, nahlédnout pod povrch a dosti hluboko. Přesto mi pořad nepřijde tak depresivní a smutný jako většině komentujících. Děje se to kolem nás častěji, než si myslíme a než jsme ochotni si připustit, Podle statistik se každý třetí občan za život s touto nemocí potká. Život je o radostech, ale často i o starostech a ať chceme nebo ne, jsme vždy nuceni se s nimi nějakým způsobem vyrovnat nebo utkat. Je to součást života, tak nač se nad tím pohoršovat.

plakát

The Caller (2011) 

Velmi silné tři hvězdy.

plakát

Plivu na tvůj hrob (1978) 

Remake je mnohem lepší. Ve spádu děje, v hereckých výkonech. Jedna hvězda za hlavní představitelku a za námět. který vedl ke zmiňovanému remaku.

plakát

Pohřešovaný (2012) (seriál) 

Nadšeně jsem se vrhla na sledování seriálu z jediného důvodu - Sean Bean. Po třetím díle jsem si byla stoprocentně jistá, že je to šílená kravina. Matka alias geniální supermanka procestuje půl světa, bez zavazadel, bez peněz, ale za den se minimálně dvakrát převlíkne a výstřelky techniky tahá zřejmě v zadní kapse jeansů. Všechno prostě dopadne tak, jak člověk v podobném seriálu čeká. Vydržím to jen kvůli svému oblíbenci a málému kousku zvědavosti, který ve mně zbyl, jestli tam přeci jen opravdu někdo z hlavních postav neumře.

plakát

Deník Ellen Rimbauerové (2003) (TV film) 

A já si celou dobu říkala, že mi to připomíná dům v růžích :-) Jenže bez atmosféry. Dokoukala jsem to hlavně ze zvědavosti, jak to skončí, ale žádné překvapení mě nečekalo. Přesto to bylo docela příjemné pokoukání.